Povezane vesti
Krenuo sa BG tablicama za bih, pa se našao Na meti prevare Sada uputio apel: "Pretekao me, udario u moj auto i tražio jednu…
Kurir 28.04.2024
Nadolazeći praznici omogućili su odmor koji će mnogi provesti u svojih rodnim krajevima, ali i van granica naše zemlje, među kojima je i Bosna i Hercegovina. Međutim, prevaranti vrebaju na svakom koraku. Bizarnim i besmislenim spletkama, spremni su… »
Nova prevara na putevima: Krenuo sa beogradskim tablicama za BiH, pa se našao na meti prevaranta: "Pretekao me je i naglo…
Blic 28.04.2024
Nadolazeći praznici omogućili su odmor koji će mnogi provesti u svojih rodnim krajevima, ali i van granica naše zemlje, među kojima je i Bosna i Hercegovina. Međutim, prevaranti vrebaju na svakom koraku. Bizarnim i besmislenim spletkama, spremni su… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih

Tramp otkrio kada će razgovarati s Putinom o američkom predlogu za prekid vatre u Ukrajini
Danas pre 8 satijoš 3 povezane

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana