Povezane vesti
Evropski bokserski šampion Jovan Nikolić: Najteži meč u životu, pobedio sam i rivala i povredu
Politika 29.04.2024
Bilo je dosta teško, ovo mi je bio najteži meč u životu. Velika borba do zlatne medalje koju sam uspeo da osvojim, rekao je srpski bokser Jovan Nikolić posle osvajanja titule šampiona Evrope. Nikolić je u finalu kategorije do 71 kg, savladao Gruzijca… »
Najteži meč u životu! Prve reči Jovana Nikolića, srpskog šampiona Evrope
Mondo 29.04.2024
Obradovao je sve u hali "Aleksandar Nikolić" i krunisao Evropsko prvenstvo u Beogradu. Obradovao je sve u hali "Aleksandar Nikolić" i krunisao Evropsko prvenstvo u Beogradu Reprezentativac Srbije Jovan Nikolić izjavio je u nedelju, nakon osvajanja zlatne… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u maju 2026. veća 0,3 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
U Srbiji u 13 sati 40 stepeni u tri mesta, ispod 30 jedino u Sjenici i na Kopaoniku
N1 Info pre 45 minutajoš 63 povezane
(Foto) Ovo je osumnjičeni za bombaški napad u Monaku! Hteo da raznese ukrajinskog oligarha, pa peške pobegao preko granice
Blic pre 41 minutajoš 27 povezanih
Paragvaj priredio senzaciju na Svetskom prvenstvu, predsednik države uradio nešto neverovatno
Telegraf pre 1 satjoš 97 povezanih