Povezane vesti
Evropski bokserski šampion Jovan Nikolić: Najteži meč u životu, pobedio sam i rivala i povredu
Politika 29.04.2024
Bilo je dosta teško, ovo mi je bio najteži meč u životu. Velika borba do zlatne medalje koju sam uspeo da osvojim, rekao je srpski bokser Jovan Nikolić posle osvajanja titule šampiona Evrope. Nikolić je u finalu kategorije do 71 kg, savladao… »
Najteži meč u životu! Prve reči Jovana Nikolića, srpskog šampiona Evrope
Mondo 29.04.2024
Obradovao je sve u hali "Aleksandar Nikolić" i krunisao Evropsko prvenstvo u Beogradu. Obradovao je sve u hali "Aleksandar Nikolić" i krunisao Evropsko prvenstvo u Beogradu Reprezentativac Srbije Jovan Nikolić izjavio je u nedelju, nakon osvajanja… »
Vesti dana »
I Nebojša Šurlan vozilom Hitne pomoći prebačen iz pritvora na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Blic pre 36 minutajoš 75 povezanih
Ukp u spektakularnoj akciji hapsio pripadnike "Balkanskog kartela"! Prilikom pretresa nađeno oružje, gomila novca, ali i skupoceni satovi (Video)
Kurir pre 5 minutajoš 35 povezanih
Bila je divno dete i dobra devojčica, ovo je užas šta smo saznali: Muk u ivanjičkom naselju Lučka Reka u kom je majka ubila bebu, patronaža ih obilazila i bilo sve u redu
IndeksOnline pre 1 satjoš 28 povezanih
Srbija i Ekvatorijalna Gvineja razmenile četiri sporazuma o saradnji: Evo koje su oblasti obuhvaćene
Blic pre 42 minutajoš 22 povezane