Povezane vesti

Tuča supružnika usred emisije! Divna i Marko napravili haos: Spavala si s rođenim bratom, stavio sam kamere!

Tuča supružnika usred emisije! Divna i Marko napravili haos: Spavala si s rođenim bratom, stavio sam kamere!

Mondo 29.04.2024
Divna i Marko DNK napravili su pravi haos u emisiji gde su prvo izneli jezive optužbe, a zatim se fizički obračunali. Divna i Marko DNK napravili su pravi haos u emisiji gde su prvo izneli jezive optužbe, a zatim se fizički obračunali. Javnost je… »
Ovo je rođena sestra divne DNK! Optužila Marka da je bio sa njom, u javnosti se pojavila samo jednom: Rođene su sa istim…

Ovo je rođena sestra divne DNK! Optužila Marka da je bio sa njom, u javnosti se pojavila samo jednom: Rođene su sa istim…

Kurir 29.04.2024
Divna i Marko DNK gostovali su u jednoj emisiji, gde je nastao opšti haos, a optužbe, koje su izrekli jedno drugome, zapanjile su Srbiju. Divna je rekla da je njen muž Marko spavao sa njenom sestrom Milicom, nakon čega je Marko kazao kako je Divna… »
Ovo je rođena sestra divne DNK: Optužila supruga da je bio sa njom, a javnost ju je samo jednom videla: Rođene su sa istim…

Ovo je rođena sestra divne DNK: Optužila supruga da je bio sa njom, a javnost ju je samo jednom videla: Rođene su sa istim…

Blic 29.04.2024
Divna i Marko DNK gostovali su u jednoj emisiji, gde je nastao opšti haos, a optužbe, koje su izrekli jedno drugome, zapanjile su Srbiju. Divna je rekla da je njen muž Marko spavao sa njenom sestrom Milicom, nakon čega je Marko kazao kako je Divna… »
Ovo je rođena sestra divne DNK Javno otkrila da je spavala sa njenim mužem, imaju isti zdravstveni problem, a evo kako…

Ovo je rođena sestra divne DNK Javno otkrila da je spavala sa njenim mužem, imaju isti zdravstveni problem, a evo kako…

Alo 29.04.2024
Skandalozna priznanja bivših rijaliti učesnika zapanjila su Srbiju. Marko i Divna DNK zaprepastili su javnost priznanjima u jednoj emisiji, u kojoj su bili gosti. Marko je suprugu optužio da je bila intimna sa svojim bratom, što ona nije demantovala… »
Skandal u emisiji uživo: Divna i Marko DNK izneli jezive optužbe jedno o drugome: "Prevarila si me, imam snimke"

Skandal u emisiji uživo: Divna i Marko DNK izneli jezive optužbe jedno o drugome: "Prevarila si me, imam snimke"

Blic 28.04.2024
Divna i Marko DNK gostovali su u jednoj emisiji, gde je nastao opšti haos, a optužbe, koje su izrekli jedno drugome, zapanjile su Srbiju. Naime, Divna je rekla da je njen muž Marko spavao sa njenom sestrom, nakon čega je Marko kazao kako je Divna… »

Vesti dana »