Povezane vesti
Bila je na vrhu sveta i ispisala istoriju! Muž joj likvidiran na pragu 15 dana nakon rođenja ćerke, danas radi u pekari!
Kurir 29.04.2024
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
"Nisam skupa, burek se sviđa mušterijama": Poznata srpkinja otišla u pekare: "Čujem ljude kako govore: "Ne mogu da verujem…
Blic 28.04.2024
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, pripadnici MUP-a nisu upotrebljavali nikakva sredstva prinude
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 36 minutajoš 186 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 54 minutajoš 22 povezane