Povezane vesti
Bila je na vrhu sveta i ispisala istoriju! Muž joj likvidiran na pragu 15 dana nakon rođenja ćerke, danas radi u pekari!
Kurir 29.04.2024
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
"Nisam skupa, burek se sviđa mušterijama": Poznata srpkinja otišla u pekare: "Čujem ljude kako govore: "Ne mogu da verujem da…
Blic 28.04.2024
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
Vesti dana »

Student DUNP-a: Privatno obezbeđenje upalo na fakultet, nije bilo požara, narušena univerzitetska autonomija
Insajder pre 1 satjoš 50 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 32 povezane

Rhmz objavio najnovije upozorenje! Stižu pljuskovi i grmljavina! Ovi delovi Srbije prvi na udaru (foto)
Alo pre 47 minutajoš 33 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 3 povezane

Sednica skupštine ap Vojvodine: Poslanici raspravljaju o budžetu, deo opozicije ne prisustvuje zasedanju, policija ispred zgrade
Blic pre 12 minutajoš 15 povezanih