Povezane vesti
Bila je na vrhu sveta i ispisala istoriju! Muž joj likvidiran na pragu 15 dana nakon rođenja ćerke, danas radi u pekari!
Kurir 29.04.2024
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
"Nisam skupa, burek se sviđa mušterijama": Poznata srpkinja otišla u pekare: "Čujem ljude kako govore: "Ne mogu da verujem…
Blic 28.04.2024
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 7 minutajoš 4 povezane

(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
N1 Info pre 37 minutajoš 4 povezane

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj danas dan žalosti
Blic pre 19 minutajoš 7 povezanih

Hladan dan, ujutro mestimično sa slabim mrazem, temperatura do 7 stepeni
RTV pre 6 satijoš 5 povezanih

Dačić: Srpska policija nikada u svojoj istoriji nije koristila nezakonita sredstva, pa ni 15. marta
Danas pre 8 satijoš 2 povezane