Повезане вести

Отказана седница УО Партизана - О Дуљају другом приликом!

Отказана седница УО Партизана - О Дуљају другом приликом!

Спортске.нет 29.04.2024
Седница Управног одбора ФК Партизан, која је требало да буде одржана у понедељак, отказана је у последњи час. Поједини чланови УО нису у Београду, стога ће се о судбини Игора Дуљаја одлучивати другом приликом, преноси "Курир"… »
Огласио се Дуљај: "Ако сам ја проблем..."

Огласио се Дуљај: "Ако сам ја проблем..."

Спортске.нет 29.04.2024
Док чека састанак Управног одбора на ком ће се одлучивати о његовој судбини, тренер Партизана Игор Дулај јутрос је водио тренинг своје екипе, а после њега је за "Телеграф" прокоментарисао актуелну кризну ситуацију, која је… »
Игор Дуљај - Потрошена легенда или тренерска заблуда?

Игор Дуљај - Потрошена легенда или тренерска заблуда?

Спортске.нет 29.04.2024
Фудбалски клуб Партизан пету сезону заредом завршава без освојеног трофеја, седам сезона није шампион Србије, а како тренутно стоје ствари, за резултатски неуспех у текућој сезони цех ће платити тренер Игор Дуљај, о чијој ће… »
Најновија вест Игор Дуљај напушта Партизан: Ако сам ја проблем...

Најновија вест Игор Дуљај напушта Партизан: Ако сам ја проблем...

Дневник 29.04.2024
Црно-бели су у серији од четири пораза, а тренутно је угрожено и друго место које води у квалификације за Лигу шампиона, јер је ТСЦ после победе у Хумској (2:1) пришао само на четири бода заостатка. Фудбалски клуб Партизан овог… »
Дуљај отворио душу: Тренер Партизана открио шта је поручио Милошу Вазури!

Дуљај отворио душу: Тренер Партизана открио шта је поручио Милошу Вазури!

Хот спорт 29.04.2024
Коначна одлука о судбини Игора Дуљаја остаје на УО Партизана ФК Партизан се суочава са веома озбиљном ситуацијом, а она се тиче судбине тренера првог тима Игора Дуљаја. Црно-бели су данас започели састанак Управног одбора… »
Готово: Игор Дуљај више није тренер Партизана

Готово: Игор Дуљај више није тренер Партизана

Спорт клуб 29.04.2024
Већало се и одлука је пала. Управни одбор Партизана је већином изгласао одлуку да досадашњи шеф струке, Игор Дуљај, више не обавља ту функцију. ДУЉАЈ ЗА СК: НИСАМ ИЗНЕНАЂЕН Тренер црно-белих је јутрос одрадио последњи… »
Партизан: Смена Дуљаја циљу стабилизације игре и резултата

Партизан: Смена Дуљаја циљу стабилизације игре и резултата

Спорт клуб 29.04.2024
Игор Дуљај више није тренер Партизана. То је одлука Управног одбора клуба након које је из Хумске 1 стигло и званично саопштење. ДУЉАЈ ЗА СК: НИСАМ ИЗНЕНАЂЕН Саопштење Партизана преносимо у целости и без измена: „Фудбалски… »
Дуљај смењен, Нађ води црно-беле

Дуљај смењен, Нађ води црно-беле

Спортски журнал 29.04.2024
Промене у Хумској. Игор Дуљај није више тренер фудбалера Партизана, одлучено је вечерас на седници Управног одбора црно-белих. Екипу Партизана ће до краја сезоне да води досадашњи помоћни тренер Алберт Нађ. Фудбалери Партизана… »
Дуљај смењен током гостовања у живом програму, ево шта је причао

Дуљај смењен током гостовања у живом програму, ево шта је причао

Спортске.нет 29.04.2024
Досадашњи тренер Партизана Игор Дуљај смењен је током вечерашњег живог гостовања на ТВ "К1". Да ли је био свестан да ће се то догодити вечерас, па је свакако решио да договорено гостовање на поменутој телевизиј испоштује… »
Дуљај послао емотивну поруку: „Срце ми каже да ћу сутра водити тренинг, а ако ови одлуче другачије…“

Дуљај послао емотивну поруку: „Срце ми каже да ћу сутра водити тренинг, а ако ови одлуче другачије…“

Хот спорт 29.04.2024
Дуљај је открио како се осећа ФК Партизан се суочава са веома озбиљном ситуацијом, а она се тиче судбине тренера првог тима Игора Дуљаја. Црно-бели су данас започели састанак Управног одбора клуба на коме ће одлучити о томе да… »
Дуљај о тајни успешног прелазног рока: Тренер Партизана је у Хумску довео сјајна појачања захваљујући једном човеку!

Дуљај о тајни успешног прелазног рока: Тренер Партизана је у Хумску довео сјајна појачања захваљујући једном човеку!

Хот спорт 29.04.2024
Дуљај је заиста погодио са играчима које је довео ФК Партизан се суочава са веома озбиљном ситуацијом, а она се тиче судбине тренера првог тима Игора Дуљаја. Црно-бели су данас започели састанак Управног одбора клуба на коме… »
Заседа управни одбор ФК Партизан: Ако Дуљај оде црно-бели имају два кандидата за његову замену!

Заседа управни одбор ФК Партизан: Ако Дуљај оде црно-бели имају два кандидата за његову замену!

Хот спорт 29.04.2024
Видећемо хоће ли одлука бити донета вечерас У Партизану се воде жустре дебате око судбине тренера Игора Дуљаја, а одговор на питање да ли ће остати на клупи можда ћемо добити већ данас, сазнаје се током седнице Управног одбора… »
Управни одбор заседа вечерас у Хумској, две струје мишљења

Управни одбор заседа вечерас у Хумској, две струје мишљења

Спорт клуб 29.04.2024
Деловало је да до краја дана неће бити одлуке о смени Игора Дуљаја, ипак, Управни одбор клуба из Хумске заседа вечерас у просторијама стадиона. Партизан и Дуљај Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално Ћурковић… »
Заседа УО Партизана - два кандидата уколико Дуљај оде

Заседа УО Партизана - два кандидата уколико Дуљај оде

Б92 29.04.2024
Да ли ће Игор Дуљај остати тренер Партизана? То је главно питање српског фудбала на почетку последње недеље априла. Одговор на то ћемо можда добити и у понедељак, с обзиром на то да је у току седница Управног одбора тима из… »
Нове информације из хумске: Седница уо Партизана није одложена, о статусу Дуљаја можда ће се одлучивати већ вечерас!

Нове информације из хумске: Седница уо Партизана није одложена, о статусу Дуљаја можда ће се одлучивати већ вечерас!

Хот спорт 29.04.2024
Партизан данас може да донесе битну одлуку Управни одбор ФК Партизан, који је био најављен за понедељак, а на којем се требало расправљати о статусу тренера Игора Дуљаја, ипак није одржан, али према информацијама Тањуга није… »
"УО Партизана није одложен - о статусу Дуљаја можда и вечерас"

"УО Партизана није одложен - о статусу Дуљаја можда и вечерас"

Б92 29.04.2024
Управни одбор ФК Партизан, који је најављен за понедељак и на коме је требало да се разговара о статусу тренера Игора Дуљаја, није одржан, али према информацијама Тањуга није одложен. "Дуљај је одрадио преподневни тренинг са… »
Дуљај треба да остане! Иван Ћурковић брани тренера Партизана: Ево зашто сада није тренутак!

Дуљај треба да остане! Иван Ћурковић брани тренера Партизана: Ево зашто сада није тренутак!

Мондо 29.04.2024
Иван Ћурковић сматра да Игор Дуљај треба да остане тренер Партизана. Иван Ћурковић сматра да Игор Дуљај треба да остане тренер Партизана. Да ли Игор Дуљај остаје на клупи Партизана или не? Спекулације постоје, наводно је ближи… »
Одложена седница Управног одбора на којој је требало да се одлучује о судбини Игора Дуљаја: Нема кворума због празника, о…

Одложена седница Управног одбора на којој је требало да се одлучује о судбини Игора Дуљаја: Нема кворума због празника, о…

Данас 29.04.2024
Седница Управног одбора Фудбалског клуба Партизан, на којој је једина тачка дневног реда требало да буде евентуална смена тренера Игора Дуљаја, отказана је у последњи час. Како се испоставило, већина чланова УО није у Београду… »
Игор Дуљај: Никад нећу бити проблем за клуб, људи не знају шта се дешавало из кулиса

Игор Дуљај: Никад нећу бити проблем за клуб, људи не знају шта се дешавало из кулиса

Данас 29.04.2024
Шта клуб буде одлучио, прихватићу без проблема. Управни одбор Партизана још увек није одлучио, тачније, у току је већање у вези са тренерском судбином Игора Дуљаја. Недовољно доказани стручњак јутрос је водио тренинг, негде… »
Отказана седница УО партизана: О Дуљају другом приликом

Отказана седница УО партизана: О Дуљају другом приликом

Дневник 29.04.2024
Седница Управног одбора ФК Партизан, која је требало да буде одржана у понедељак, отказана је у последњи час. Поједини чланови УО нису у Београду, стога ће се о судбини Игора Дуљаја одлучивати другом приликом, преноси "Курир"… »
Партизан, за сада, не мења Дуљаја: Одложена седница Управног одбора Партизана!

Партизан, за сада, не мења Дуљаја: Одложена седница Управног одбора Партизана!

Хот спорт 29.04.2024
Поједини чланови УО нису у Београду Седница Управног одбора ФК Партизан, која је требало да буде одржана у понедељак, отказана је у последњи час. Поједини чланови УО нису у Београду, стога ће се о судбини Игора Дуљаја… »
Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално

Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално

Спорт клуб 29.04.2024
У очекивању одлуке да ли ће Игор Дуљај остати тренер Партизана, јавио се и шеф стручног штаба. Тренер црно-белих, у разговору за Телеграф, истакао да је све на клубу и да ће он поштовати сваку одлуку: „Водио сам тренинг сасвим… »
Дуљај: "Ако сам ја проблем..."

Дуљај: "Ако сам ја проблем..."

Б92 29.04.2024
Тренер Партизана Игор Дуљај прокоментарисао је наводе да би могао да буде смењен са места шефа струке. Црно-бели су поражени од ТСЦ-а у недељу (2:1) и у серији су од четири неуспеха заредом. Управни одбор требало би у… »
"Дуљај треба да остане - није ово дебакл”

"Дуљај треба да остане - није ово дебакл”

Б92 29.04.2024
Да ли ће Игор Дуљај остати тренер фудбалера Партизана, питање је на које ће одговор бити познат после хитне седнице Управног одбора клуба из Хумске. Хитно заседање дошло је после пораза од ТСЦ-а од 2:1, чиме се и борба за… »
Дан одлуке за Дуљаја: Партизан овог понедељка одређује судбину тренера!

Дан одлуке за Дуљаја: Партизан овог понедељка одређује судбину тренера!

Хот спорт 29.04.2024
Видећемо каква ће одлука бити „хладније“ главе Фудбалери Партизана су поражени свом терену у мечу другог кола плеј-офа Моззарт Бет Суперлиге Србије од екипе ТСЦ-а резултатом 1:2. Након два везана пораза у дербију, ‘црно-бели’ су… »
Партизан одлучио - игор Дуљај више неће бити тренер!

Партизан одлучио - игор Дуљај више неће бити тренер!

Мондо 29.04.2024
Игор Дуљај више неће бити тренер Партизама! Игор Дуљај више неће бити тренер Партизама! Након серије од четири меча без победе Партизан је решио да смени Игора Дуљаја! Како "Курир" преноси само се чека званичан крај сарадње… »
Сазнајемо: Партизан смењује Игора Дуљаја! Тектонске промене у Хумској

Сазнајемо: Партизан смењује Игора Дуљаја! Тектонске промене у Хумској

Курир 29.04.2024
Због серије лоших резултата Партизан је решио да смени тренера Игора Дуљаја, сазнаје Курир. Фудбалски клуб Партизан заказао је за понедељак хитну седницу Управног одбора на којој ће главна тема бити резултати и учинак тренера… »

Вести дана »