Povezane vesti
"Mi u 21. Veku moramo da dokazujemo da Srbi na KiM-u imaju pravo na život!" Stručnjaci tvrde: Traže od Srbije da izebere stranu…
Kurir 29.04.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti prvi put po povratku iz Njujorka. Predsednik je govorio o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici i drugim važnim pitanjima i aktuelnim temama. Aleksandar Vučić boravio je u… »
Slobodna Bosna o Vučiću: Ne preza ni od čega u namerama da prikaže sebe kao heroja koji, kao u Kosovskom boju, krvari za…
Danas 29.04.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ne posustaje u svojim pokušajima dezavuiranja javnosti, piše Slobodna Bosna. “Ponosan sam kako smo se, u danima za nama, borili za Srbiju u UN. Zahvalan sam na razumevanju i poštovanju koje je Srbija dobila, a nadam… »
Vučić se obraća javnosti o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici…
Glas Zapadne Srbije 29.04.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti po povratku iz Njujorka i govoriti o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici i drugim važnim pitanjima, saopšteno je iz službe za saradnju s medijima predsednika… »
Vučić se u 18 časova obraća naciji
Nedeljnik 29.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas u 18 časova građanima po povratku iz Njujorka, piše RTS. Predsednik Vučić će se obratiti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Kako je najavljeno, govoriće o situaciji na Kosovu i… »
Vesti dana »
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 29 minutajoš 44 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 18 povezanih
Vučić: Čestitam Srbima na KiM na hrabrosti i jedinstvu, znaju da smo uvek sa njima
Telegraf pre 44 minutajoš 52 povezane
Zelenski traži od Trumpa bezbednosne garancije u trajanju do 50 godina
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 62 povezane