Povezane vesti

"Mi u 21. Veku moramo da dokazujemo da Srbi na KiM-u imaju pravo na život!" Stručnjaci tvrde: Traže od Srbije da izebere…

"Mi u 21. Veku moramo da dokazujemo da Srbi na KiM-u imaju pravo na život!" Stručnjaci tvrde: Traže od Srbije da izebere…

Kurir 29.04.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti prvi put po povratku iz Njujorka. Predsednik je govorio o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici i drugim važnim pitanjima i aktuelnim temama. Aleksandar Vučić boravio… »
Slobodna Bosna o Vučiću: Ne preza ni od čega u namerama da prikaže sebe kao heroja koji, kao u Kosovskom boju, krvari za…

Slobodna Bosna o Vučiću: Ne preza ni od čega u namerama da prikaže sebe kao heroja koji, kao u Kosovskom boju, krvari za…

Danas 29.04.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ne posustaje u svojim pokušajima dezavuiranja javnosti, piše Slobodna Bosna. “Ponosan sam kako smo se, u danima za nama, borili za Srbiju u UN. Zahvalan sam na razumevanju i poštovanju koje je Srbija dobila, a… »
Vučić se obraća javnosti o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici…

Vučić se obraća javnosti o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici…

Glas Zapadne Srbije 29.04.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti po povratku iz Njujorka i govoriti o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici i drugim važnim pitanjima, saopšteno je iz službe za saradnju s medijima predsednika… »
Vučić se u 18 časova obraća naciji

Vučić se u 18 časova obraća naciji

Nedeljnik 29.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas u 18 časova građanima po povratku iz Njujorka, piše RTS. Predsednik Vučić će se obratiti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Kako je najavljeno, govoriće o situaciji na… »

Vesti dana »