Повезане вести
"Ми у 21. Веку морамо да доказујемо да Срби на КиМ-у имају право на живот!" Стручњаци тврде: Траже од Србије да изебере страну…
Курир 29.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се јавности први пут по повратку из Њујорка. Председник је говорио о ситуацији на Косову и Метохији, резолуцији о Сребреници и другим важним питањима и актуелним темама… »
Слободна Босна о Вучићу: Не преза ни од чега у намерама да прикаже себе као хероја који, као у Косовском боју, крвари за…
Данас 29.04.2024
Председник Србије, Александар Вучић, не посустаје у својим покушајима дезавуирања јавности, пише Слободна Босна. “Поносан сам како смо се, у данима за нама, борили за Србију у УН. Захвалан сам на разумевању и поштовању које је… »
Вучић се обраћа јавности о ситуацији на Косову и Метохији, резолуцији о Сребреници…
Глас Западне Србије 29.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић обратиће се данас јавности по повратку из Њујорка и говорити о ситуацији на Косову и Метохији, резолуцији о Сребреници и другим важним питањима, саопштено је из службе за сарадњу с… »
Вучић се у 18 часова обраћа нацији
Недељник 29.04.2024
Председник Србије Александар Вучић обратиће се данас у 18 часова грађанима по повратку из Њујорка, пише РТС. Председник Вучић ће се обратити из зграде Генералног секретаријата председника Републике. Како је најављено, говориће… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 4 сатијош 65 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 2 сатајош 23 повезане