Повезане вести

В.д. директора "Рибникара": Утисак који се стекао да се нешто крије је погрешан, јер ту нема шта да се крије

В.д. директора "Рибникара": Утисак који се стекао да се нешто крије је погрешан, јер ту нема шта да се крије

НИН 29.04.2024
Вршилац дужности директора Огледне основне школе "Владислав Рибникар" Љубомир Пјевовић рекао је да иако одређеним тренуцима постојало неразумевање, не значи да су родитељи и запослени једни против других, те да није приметио… »
Директор „Рибникара“: Родитељи и наставници нису једни против других

Директор „Рибникара“: Родитељи и наставници нису једни против других

Време 29.04.2024
У оквиру будуће амбијенталне целине у ООШ "Владислав Рибникар" постојаће школа и меморијални центар у знак сећања на жртве стравичног злочина у којем је 3. маја прошле године убијено девет ученика и школски чувар. Вршилац… »
В.д. директора „Рибникара“: Родитељи и запослени у школи нису у сукобу

В.д. директора „Рибникара“: Родитељи и запослени у школи нису у сукобу

Н1 Инфо 29.04.2024
Вршилац дужности директора Огледне основне школе "Владислав Рибникар" Љубомир Пјевовић рекао је да иако одређеним тренуцима постојало неразумевање, не значи да су родитељи и запослени једни против других, те да није приметио… »
ИНТЕРВЈУ Љубомир Пјевовић, в. д. директора ООШ „Владислав Рибникар“: Не кријемо ништа о догађајима у „Рибникару“

ИНТЕРВЈУ Љубомир Пјевовић, в. д. директора ООШ „Владислав Рибникар“: Не кријемо ништа о догађајима у „Рибникару“

Данас 29.04.2024
Ја сам у ову школу дошао са жељом да помогнем. И колегама и родитељима сам рекао да ми је највећа жеља да сви заједно седнемо за исти сто и да разговарамо, јер ово је наша школа, ово се догодило код нас и ми сви заједно треба… »

Вести дана »