Povezane vesti
V.d. direktora "Ribnikara": Utisak koji se stekao da se nešto krije je pogrešan, jer tu nema šta da se krije
NIN 29.04.2024
Vršilac dužnosti direktora Ogledne osnovne škole "Vladislav Ribnikar" Ljubomir Pjevović rekao je da iako određenim trenucima postojalo nerazumevanje, ne znači da su roditelji i zaposleni jedni protiv drugih, te da nije primetio da bilo ko od njih ima… »
Direktor „Ribnikara“: Roditelji i nastavnici nisu jedni protiv drugih
Vreme 29.04.2024
U okviru buduće ambijentalne celine u OOŠ "Vladislav Ribnikar" postojaće škola i memorijalni centar u znak sećanja na žrtve stravičnog zločina u kojem je 3. maja prošle godine ubijeno devet učenika i školski čuvar. Vršilac dužnosti direktora Ogledne… »
V.d. direktora „Ribnikara“: Roditelji i zaposleni u školi nisu u sukobu
Novi magazin 29.04.2024
Vršilac dužnosti direktora Ogledne osnovne škole "Vladislav Ribnikar" Ljubomir Pjevović rekao je da iako određenim trenucima postojalo nerazumevanje, ne znači da su roditelji i zaposleni jedni protiv drugih, te da nije primetio da bilo ko od njih ima… »
V.d. direktora „Ribnikara“: Roditelji i zaposleni u školi nisu u sukobu
N1 Info 29.04.2024
INTERVJU Ljubomir Pjevović, v. d. direktora OOŠ „Vladislav Ribnikar“: Ne krijemo ništa o događajima u „Ribnikaru“
Danas 29.04.2024
Ja sam u ovu školu došao sa željom da pomognem. I kolegama i roditeljima sam rekao da mi je najveća želja da svi zajedno sednemo za isti sto i da razgovaramo, jer ovo je naša škola, ovo se dogodilo kod nas i mi svi zajedno treba da se time bavimo. Možda… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za subotu, 21. jun: Nakon svežeg jutra, dan sunčan i topao
Novi magazin pre 6 minutajoš 15 povezanih

Iran napao centralni i južni Izrael, Tel Aviv gađao lansirne položaje iranskih raketa
Radio 021 pre 32 minutajoš 14 povezanih

Ovog vikenda očekuje se početak gužvi na putevima prema destinacijama za odmor
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih

Zvuk kakav nisu čuli nikad pre: Šta kažu svedoci o događaju 15. marta i zašto se na njih vrši pritisak
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana