Povezane vesti

Šapić: Da bi se vodio Beograd potrebno je daleko više od teoretskog znanja

Blic 29.04.2024
Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je da kada je reč o lokalnoj politici, teško da bi bilo ko od opozicije imao šta da priča sa njim, jer o toj temi ne znaju mnogo i istakao da je potrebno daleko više od teoretskog… »
Aleksandar šapić poručio: Da bi se vodio Beograd potrebno je daleko više od teoretskog znanja!

Aleksandar šapić poručio: Da bi se vodio Beograd potrebno je daleko više od teoretskog znanja!

Kurir 29.04.2024
Opozicija me pita zašto se bavim nacionalnom i geopolitikom, kada su izbori u Beogradu pitanje lokalne politike? Ako već govorimo o lokalnoj politici, onda teško da bi bilo ko od njih imao šta sa mnom da priča, jer o tome realno ne znaju mnogo ili… »

B92 29.04.2024
Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa grada Beograda, odgovorio je opoziciji na pitanje zašto se bavi nacionalnom i geopolitikom. "Opozicija me pita zašto se bavim nacionalnom i geopolitikom, kada su izbori u Beogradu pitanje lokalne… »
Šapić poslao jasnu poruku: Da bi se vodio Beograd potrebno je daleko više od teoretskog znanja

Šapić poslao jasnu poruku: Da bi se vodio Beograd potrebno je daleko više od teoretskog znanja

Alo 29.04.2024
Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa grada Beograda napomenuo je da ne postoji operativno komplikovanija pozicija u državi na dnevnom nivou od pozicije gradonačelnika Beograda. -Opozicija me pita zašto se bavim nacionalnom i geopolitikom… »

Vesti dana »