Povezane vesti
Aleksandra Mladenović živi u stanu od 500.000€! Skućila se u najluksuznijem delu u Beogradu: Zaslužila sam koliko sam se…
Kurir 29.04.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović pre nekoliko mesecipreselila se u najluksuzniju kompleks u Beogradu. U stan u "Beogradu na vodi" ona je uložila pola miliona evra. Aleksandra je sada u emisiji "Premijera - vikend specijala" ispričala da je sve sama… »
Pevačica otkrila kako je zaradila pola miliona evra: "Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim"…
Blic 29.04.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspela da zaradi toliko novac. - Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam… »
Aleksandra Mladenović otkrila kako je zaradila pola miliona evra: Pomenula i dečka biznismena
Telegraf 29.04.2024
"Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim", istakla je pevačica. Pevačica Aleksandra Mladenović pazarila je stan od čak pola miliona evra u poznatom naselju, pa su se mnogi zapitali kako je uspela da zaradi taj novac. I sama… »
Vesti dana »

(Mape) ovi datumi donose velike promene vremena: Skok temperature, pa naglo zahlađenje! Zima možda sa čak -20 stepena!?
Blic pre 4 minutajoš 18 povezanih

Vladan Milojević otvoreno priznao: „Ne znam koliko dugo ću biti trener Crvene zvezde!“
Hot sport pre 4 minutajoš 18 povezanih

Saobraćajci pojačavaju kontrolu: Poseban oprez na pešačkom prelazu!
B92 pre 10 minutajoš 13 povezanih

Hamas predao tela dva taoca, poručio da treba vremena da se iz ruševina izvuče još tela
NIN pre 59 minutajoš 9 povezanih