Povezane vesti
Aleksandra Mladenović živi u stanu od 500.000€! Skućila se u najluksuznijem delu u Beogradu: Zaslužila sam koliko sam se…
Kurir 29.04.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović pre nekoliko mesecipreselila se u najluksuzniju kompleks u Beogradu. U stan u "Beogradu na vodi" ona je uložila pola miliona evra. Aleksandra je sada u emisiji "Premijera - vikend specijala" ispričala da je sve sama… »
Pevačica otkrila kako je zaradila pola miliona evra: "Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i…
Blic 29.04.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspela da zaradi toliko novac. - Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam… »
Aleksandra Mladenović otkrila kako je zaradila pola miliona evra: Pomenula i dečka biznismena
Telegraf 29.04.2024
"Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim", istakla je pevačica. Pevačica Aleksandra Mladenović pazarila je stan od čak pola miliona evra u poznatom naselju, pa su se mnogi zapitali kako je uspela da zaradi taj novac… »
Vesti dana »
I Šurlan primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici zbog zdravstvenih tegoba
N1 Info pre 3 satajoš 84 povezane
"Nema nedodirljivih u Srbiji": Gradonačelnik Novog Sada se oglasio povodom privođenja v.d. direktora JGSP "Novi Sad"
Blic pre 1 satjoš 82 povezane
"Plašim se jedne stvari": Trener Štutgarta pred meč sa Crvenom zvezdom
Večernje novosti pre 53 minutajoš 39 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 7 satijoš 35 povezanih
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
Danas pre 2 satajoš 29 povezanih