Повезане вести
Заове напале снају у селу код Врања
ОК радио 29.04.2024
Полицији у Врању је пријављен је случај несвакидашњег породичног насиља. Жена из околине Врања пријавила је да су је сестре супруга, са којима не живи у истом домаћинству, вређале, физички напале и истеривале из куће брата… »
Хаос у Врању Заове напале и претукле снају, све порекле, кажу да је било супротно
Дневник 29.04.2024
Полицији у Врању је пријављен је случај несвакидашњег породичног насиља. Жена из околине Врања пријавила је да су је сестре супруга, са којима не живи у истом домаћинству, вређале, физички напале и истеривале из братовљеве… »
Заове напале и претукле снају у селу код Врања
Телеграф 29.04.2024
Једној заови и снаји, која је пријавила случај пружена је лекарска помоћ Здравственом центру Врање. Полицији у Врању је пријављен је случај несвакидашњег породичног насиља. Жена из околине Врања пријавила је да су је сестре… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 11 минутајош 1 повезана

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана