Povezane vesti
"Jer sam ja, kao što će uvek biti, jedna od vas": Premijerka Italije najavila kandidaturu za Evropski parlament
Kurir 29.04.2024
Premijerka Italije Đorđa Meloni najavila je da će se kandidovati na izborima za Evropski parlament iza svoje desničarske stranke Braća Italije (FDL), prenosi Ansa. "Ukoliko želite da mi kažete da verujete u mene, napišite ime Đorđa na… »
Meloni najavila kandidaturu za Evropski parlament
RTV 29.04.2024
RIM - Premijerka Italije Đorđa Meloni najavila je danas da će se kandidovati na izborima za Evropski parlament iza svoje desničarske stranke Braća Italije (FDL), prenosi Ansa. "Ukoliko želite da mi kažete da verujete u mene, napišite ime Đorđa… »
Meloni najavila kandidaturu za Evropski parlament
NIN 29.04.2024
Premijerka Italije Đorđa Meloni najavila je danas da će se kandidovati na izborima za Evropski parlament iza svoje desničarske stranke Braća Italije (FDL), prenosi Ansa. "Ukoliko želite da mi kažete da verujete u mene, napišite ime Đorđa na… »
Đorđa Meloni najavila kandidaturu za Evropski parlament
Telegraf 29.04.2024
Meloni najavila kandidaturu za Evropski parlament. Premijerka Italije Đorđa Meloni najavila je danas da će se kandidovati na izborima za Evropski parlament iza svoje desničarske stranke Braća Italije (FDL), prenosi Ansa. "Ukoliko želite da mi… »
Vesti dana »
Ruski udari širom Ukrajine, Poljska podigla borbene avione; FT: Pjongjang isporučio Moskvi sisteme dugog dometa
RTS pre 54 minutajoš 34 povezane
Tri osobe uhapšene zbog napada na rezidenciju Netanjahua: Rakete pale u dvorište izraelskog premijera
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih
Šolc na udaru Nemaca zbog Putina: "Ruski lider će to shvatiti kao znak slabosti, a ne snage"
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane