Повезане вести

Партизан на раскрсници: Дуљај води јутарњи тренинг, чекају се даље одлуке

Партизан на раскрсници: Дуљај води јутарњи тренинг, чекају се даље одлуке

Телеграф 29.04.2024
Црно-бели, ако већ намеравају да се растану са актуелним тренером, морају да пронађу решење за "гашење пожара", али без много амбиција. Бура коју је у Партизану изазвао пораз од ТСЦ, директног такмаца за друго место и… »
Дуљај није више тренер фудбалера Партизана, Нађ води екипу до краја сезоне

Дуљај није више тренер фудбалера Партизана, Нађ води екипу до краја сезоне

Инсајдер 29.04.2024
Фудбалски клуб Партизан саопштио је да је Управни одбор на данашњој седници једногласно донео одлуку о смени тренера Игора Дуљаја. 'Након анализе резултата у протеклом периоду и актуелног стања и извештаја спортског директора… »
Било је неопходно, потребне су хитне мере! Партизан једногласно отпустио Дуљаја - прочитајте цело саопштење!

Било је неопходно, потребне су хитне мере! Партизан једногласно отпустио Дуљаја - прочитајте цело саопштење!

Мондо 29.04.2024
Црно--бели без гласа "против" усвојили одлуку о отпуштању тренера Игора Дуљаја. Црно--бели без гласа "против" усвојили одлуку о отпуштању тренера Игора Дуљаја. Фудбалски клуб Партизан је сменио Игора Дуљаја на седници… »
Игор Дуљај више није тренер Партизана

Игор Дуљај више није тренер Партизана

Радио 021 29.04.2024
Фудбалски клуб Партизан сменио је данас тренера Игора Дуљаја и за новог шефа стручног штаба именовао Алберта Нађа. Партизан је саопштио да је одлука о смени Дуљаја донета једногласно на данашњој седници Управног одбора клуба… »
Ако су донели ту одлуку, нека је врате! Партизан сменио Дуљаја током емисије уживо - никад виђено у српском фудбалу!

Ако су донели ту одлуку, нека је врате! Партизан сменио Дуљаја током емисије уживо - никад виђено у српском фудбалу!

Мондо 29.04.2024
Ево како је тренер реаговао када су га питали за смену. Ево како је тренер реаговао када су га питали за смену. ФК Партизан сменио је Игора Дуљаја у понедејлак увече. На седници Управног одбора црно-белих једногласно је донета… »
Био сам са вазуром, нећу да поднесем оставку! Дуљај се огласио: Знам на коме је да ме смени, имамо несугласице!

Био сам са вазуром, нећу да поднесем оставку! Дуљај се огласио: Знам на коме је да ме смени, имамо несугласице!

Мондо 29.04.2024
Док у Партизану заседају о његовој смени, тренер црно-белих се јавно обратио. Док у Партизану заседају о његовој смени, тренер црно-белих се јавно обратио Док је на стадиону у Хумској заседао Управни одбор Партизана и одлучивао… »
Ако сам ја проблем, то се лако решава! Дуљај се огласио о смени у Партизану

Ако сам ја проблем, то се лако решава! Дуљај се огласио о смени у Партизану

Мондо 29.04.2024
Игор Дуљај огласио се после спекулација о његовој смени и одласку из Партизана. Игор Дуљај огласио се после спекулација о његовој смени и одласку из Партизана. Игор Дуљај наводно је на прагу смене са клупе Партизана… »
Огласио се игор Дуљај! Тренер Партизана се јавио док му се спрема отказ: Ако сам ја проблем, то је лако решити, нека клуб…

Огласио се игор Дуљај! Тренер Партизана се јавио док му се спрема отказ: Ако сам ја проблем, то је лако решити, нека клуб…

Курир 29.04.2024
Статус Игора Дуљаја у Партизану никада није био лошији, а после четвртог узастопног пораза управа клуба размишља о прекиду сарадње. Првобитно је било планирано да се у понедељак одржи ванредна седница Управног одбора… »
Игор Дуљај за Телеграф о останку у Хумској: "Нека клуб одлучи о мојој судбини, Партизан је изнад свих"

Игор Дуљај за Телеграф о останку у Хумској: "Нека клуб одлучи о мојој судбини, Партизан је изнад свих"

Телеграф 29.04.2024
Морамо да се подигнемо, да учинимо све да савладамо Војводину, ко год био на клупи, а челници и Управни одбор нека раде свој посао. У јеку спекулација о евентуалној тренерској судбини Игора Дуљаја на клупи Партизана, тренер је у… »

Вести дана »