Повезане вести
Више од четвртине запослених у Србији ради у јавном сектору
Бујановачке 29.04.2024
Бујановац, 29. април 2024. Од укупног броја запослених који је у Србији у првом кварталу ове године износио 2,36 милиона, више од четвртине, тачније њих 614.522 радило је у јавном сектору, подаци су Републичког завода за… »
Колико има запослених у јавном сектору у Србији
РТК 29.04.2024
Од укупног броја запослених који је у Србији у првом кварталу износио 2,36 милиона, више од четвртине, прецизније њих 614.522 радило је у јавном сектору, показују најновији подаци Републичког завода за статистику. Најбројнију… »
Ево за колико је порастао број запослених у односу на прошлу годину
РТК 29.04.2024
У првом кварталу ове године у Србији је било запослено 2,36 милиона радника, од чега је у правним лицима радило 1,89 милиона, предузетника, запослених код њих као и људи који самостално обављају делатност било је 414.777 а… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 26 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана