Povezane vesti

Leva het-trikom poništio kiks Ter Štegena i doneo 2. mesto

Leva het-trikom poništio kiks Ter Štegena i doneo 2. mesto

Sport klub 29.04.2024
Fudbaleri Barselone pobedili su posle preokreta tim Valensije u poslenjem meču 33. kola španske Primere i preuzeli drugo mesto na tabeli. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Gotovo: Igor Duljaj više nije trener Partizana Duljaj za SK: Nisam iznenađen… »
Vardi za malo do het-trika, Lester se ne opušta

Vardi za malo do het-trika, Lester se ne opušta

Sport klub 29.04.2024
Lester je u 44. kolu obezbedio povratak u Premijer ligu i titulu u Čempionšipu, ali da nema opuštanja pokazao je i u ponedeljak na gostovanju Prestonu. Slavile su Lisice pobedu rezultatom 3:0. Pobedu u meču 45. kola najavio je Džejmi Vardi golom u… »
Krasnodar propustio priliku da se vrati na vrh tabele

Krasnodar propustio priliku da se vrati na vrh tabele

Sport klub 29.04.2024
U Premijer ligi Rusije odigrane su poslednje četiri utakmice 26. kola, postignuto je samo pet golova, a među onima koji su zakazali bili su i napadači Krasnodara. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Gotovo: Igor Duljaj više nije trener Partizana Duljaj za… »
Legendarni fudbaler novi selektor Super Orlova

Legendarni fudbaler novi selektor Super Orlova

Sport klub 29.04.2024
Fudbalski savez Nigerije (NFF) imenovao je bivšeg reprezentativca Super Orlova Finidija Džordža za novog selektora Nigerije. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Duljaj: Neka uprava odluči, imam ugovor i radim normalno Zvezda postigla dogovor sa Baharom o… »
„Pola“ Mančester Junajteda se seli kod Kristijana Ronalda

„Pola“ Mančester Junajteda se seli kod Kristijana Ronalda

Sport klub 29.04.2024
Engleski mediji prenose da se na Old Trafordu priprema veliko letnje "provetravanje" tima. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Duljaj: Neka uprava odluči, imam ugovor i radim normalno Zvezda postigla dogovor sa Baharom o dinamici isplate Juve smanjio cenu… »
„Salah je rekao nešto glupo, ali neka to on i Klop reše“

„Salah je rekao nešto glupo, ali neka to on i Klop reše“

Sport klub 29.04.2024
Verbalni sukob Jirgena Klopa i Mohameda Salaha pored aut-linije i dalje je tema koja privlači pažnju u Engleskoj. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Duljaj: Neka uprava odluči, imam ugovor i radim normalno Zvezda postigla dogovor sa Baharom o dinamici… »
Levandovski izabrao najbolje igrače na svetu, trenutno

Levandovski izabrao najbolje igrače na svetu, trenutno

Sport klub 29.04.2024
Rano je da bi se birali najbolji igrači u 2024. godini, ali Robert Levandovski zna koji su fudbaleri trenutno ispred ostalih. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Duljaj: Neka uprava odluči, imam ugovor i radim normalno Zvezda postigla dogovor sa Baharom o… »

Vesti dana »