Повезане вести
Краснодар пропустио прилику да се врати на врх табеле
Спорт клуб 29.04.2024
У Премијер лиги Русије одигране су последње четири утакмице 26. кола, постигнуто је само пет голова, а међу онима који су заказали били су и нападачи Краснодара. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Готово: Игор Дуљај више није… »
Варди за мало до хет-трика, Лестер се не опушта
Спорт клуб 29.04.2024
Лестер је у 44. колу обезбедио повратак у Премијер лигу и титулу у Чемпионшипу, али да нема опуштања показао је и у понедељак на гостовању Престону. Славиле су Лисице победу резултатом 3:0. Победу у мечу 45. кола најавио је… »
Лева хет-триком поништио кикс Тер Штегена и донео 2. место
Спорт клуб 29.04.2024
Фудбалери Барселоне победили су после преокрета тим Валенсије у послењем мечу 33. кола шпанске Примере и преузели друго место на табели. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Готово: Игор Дуљај више није тренер Партизана Дуљај за… »
Легендарни фудбалер нови селектор Супер Орлова
Спорт клуб 29.04.2024
Фудбалски савез Нигерије (НФФ) именовао је бившег репрезентативца Супер Орлова Финидија Џорџа за новог селектора Нигерије. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално Звезда постигла… »
„Пола“ Манчестер Јунајтеда се сели код Кристијана Роналда
Спорт клуб 29.04.2024
Енглески медији преносе да се на Олд Трафорду припрема велико летње "проветравање" тима. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално Звезда постигла договор са Бахаром о динамици… »
Левандовски изабрао најбоље играче на свету, тренутно
Спорт клуб 29.04.2024
Рано је да би се бирали најбољи играчи у 2024. години, али Роберт Левандовски зна који су фудбалери тренутно испред осталих. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално Звезда… »
„Салах је рекао нешто глупо, али нека то он и Клоп реше“
Спорт клуб 29.04.2024
Вербални сукоб Јиргена Клопа и Мохамеда Салаха поред аут-линије и даље је тема која привлачи пажњу у Енглеској. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално Звезда постигла договор са… »
Вести дана »

Укинут кућни притвор студенту Правног факултета у Нишу Димитрију Димићу
Јужне вести пре 46 минутајош 53 повезане

Урсула Фон дер Лајен допутовала у Скопље: Председница Европске комисије завршава посету Западном Балкану (фото)
Курир пре 3 сатајош 54 повезане

Студенти у блокади Пољопривредног о саопштењу МУП: То није налог преко којег комуницирамо са колегиницом
Н1 Инфо пре 1 сатјош 26 повезаних

Нови детаљи о случају уцене Вујадина Савића! Нађен ЦД и на њему снимак, ово је следећи корак полиције
Курир пре 11 минутајош 52 повезане