Повезане вести

Краснодар пропустио прилику да се врати на врх табеле

Краснодар пропустио прилику да се врати на врх табеле

Спорт клуб 29.04.2024
У Премијер лиги Русије одигране су последње четири утакмице 26. кола, постигнуто је само пет голова, а међу онима који су заказали били су и нападачи Краснодара. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Готово: Игор Дуљај више није… »
Варди за мало до хет-трика, Лестер се не опушта

Варди за мало до хет-трика, Лестер се не опушта

Спорт клуб 29.04.2024
Лестер је у 44. колу обезбедио повратак у Премијер лигу и титулу у Чемпионшипу, али да нема опуштања показао је и у понедељак на гостовању Престону. Славиле су Лисице победу резултатом 3:0. Победу у мечу 45. кола најавио је… »
Лева хет-триком поништио кикс Тер Штегена и донео 2. место

Лева хет-триком поништио кикс Тер Штегена и донео 2. место

Спорт клуб 29.04.2024
Фудбалери Барселоне победили су после преокрета тим Валенсије у послењем мечу 33. кола шпанске Примере и преузели друго место на табели. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Готово: Игор Дуљај више није тренер Партизана Дуљај за… »
Легендарни фудбалер нови селектор Супер Орлова

Легендарни фудбалер нови селектор Супер Орлова

Спорт клуб 29.04.2024
Фудбалски савез Нигерије (НФФ) именовао је бившег репрезентативца Супер Орлова Финидија Џорџа за новог селектора Нигерије. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално Звезда постигла… »
„Пола“ Манчестер Јунајтеда се сели код Кристијана Роналда

„Пола“ Манчестер Јунајтеда се сели код Кристијана Роналда

Спорт клуб 29.04.2024
Енглески медији преносе да се на Олд Трафорду припрема велико летње "проветравање" тима. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално Звезда постигла договор са Бахаром о динамици… »
Левандовски изабрао најбоље играче на свету, тренутно

Левандовски изабрао најбоље играче на свету, тренутно

Спорт клуб 29.04.2024
Рано је да би се бирали најбољи играчи у 2024. години, али Роберт Левандовски зна који су фудбалери тренутно испред осталих. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално Звезда… »
„Салах је рекао нешто глупо, али нека то он и Клоп реше“

„Салах је рекао нешто глупо, али нека то он и Клоп реше“

Спорт клуб 29.04.2024
Вербални сукоб Јиргена Клопа и Мохамеда Салаха поред аут-линије и даље је тема која привлачи пажњу у Енглеској. ФУДБАЛСКЕ ВЕСТИ НА СПОРТ КЛУБУ: Дуљај: Нека управа одлучи, имам уговор и радим нормално Звезда постигла договор са… »

Вести дана »