Povezane vesti
Leva het-trikom poništio kiks Ter Štegena i doneo 2. mesto
Sport klub 29.04.2024
Fudbaleri Barselone pobedili su posle preokreta tim Valensije u poslenjem meču 33. kola španske Primere i preuzeli drugo mesto na tabeli. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Gotovo: Igor Duljaj više nije trener Partizana Duljaj za SK: Nisam iznenađen… »
Vardi za malo do het-trika, Lester se ne opušta
Sport klub 29.04.2024
Lester je u 44. kolu obezbedio povratak u Premijer ligu i titulu u Čempionšipu, ali da nema opuštanja pokazao je i u ponedeljak na gostovanju Prestonu. Slavile su Lisice pobedu rezultatom 3:0. Pobedu u meču 45. kola najavio je Džejmi Vardi golom u… »
Krasnodar propustio priliku da se vrati na vrh tabele
Sport klub 29.04.2024
U Premijer ligi Rusije odigrane su poslednje četiri utakmice 26. kola, postignuto je samo pet golova, a među onima koji su zakazali bili su i napadači Krasnodara. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Gotovo: Igor Duljaj više nije trener Partizana Duljaj za… »
Legendarni fudbaler novi selektor Super Orlova
Sport klub 29.04.2024
Fudbalski savez Nigerije (NFF) imenovao je bivšeg reprezentativca Super Orlova Finidija Džordža za novog selektora Nigerije. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Duljaj: Neka uprava odluči, imam ugovor i radim normalno Zvezda postigla dogovor sa Baharom o… »
„Pola“ Mančester Junajteda se seli kod Kristijana Ronalda
Sport klub 29.04.2024
Engleski mediji prenose da se na Old Trafordu priprema veliko letnje "provetravanje" tima. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Duljaj: Neka uprava odluči, imam ugovor i radim normalno Zvezda postigla dogovor sa Baharom o dinamici isplate Juve smanjio cenu… »
„Salah je rekao nešto glupo, ali neka to on i Klop reše“
Sport klub 29.04.2024
Verbalni sukob Jirgena Klopa i Mohameda Salaha pored aut-linije i dalje je tema koja privlači pažnju u Engleskoj. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Duljaj: Neka uprava odluči, imam ugovor i radim normalno Zvezda postigla dogovor sa Baharom o dinamici… »
Levandovski izabrao najbolje igrače na svetu, trenutno
Sport klub 29.04.2024
Rano je da bi se birali najbolji igrači u 2024. godini, ali Robert Levandovski zna koji su fudbaleri trenutno ispred ostalih. FUDBALSKE VESTI NA SPORT KLUBU: Duljaj: Neka uprava odluči, imam ugovor i radim normalno Zvezda postigla dogovor sa Baharom o… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 1 satjoš 1 povezana