Povezane vesti
Dok sam ja predsednik, to neću prihvatiti nikada! Vučić o skraćenju radnog vremena na 7 sati
Mondo 29.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada neće prihvatiti predlog o skraćenju radnog vremena. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada neće prihvatiti predlog o skraćenju radnog vremena. Predsednik Srbije… »
Vučić: Dok se ja pitam, neće biti skraćenja radnog vremena
RTV 29.04.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, dok je on predsednik države i dok bude imao uticaja u partiji koja čini većinu u Narodnoj skupštini, nikada neće prihvatiti uvođenje sedmočasovnog radnog vremena. "Srećom po vas, moj… »
Vučić: Dok se ja pitam, neće biti skraćenja radnog vremena
IndeksOnline 29.04.2024
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, dok je on predsednik države i dok bude imao uticaja u partiji koja čini većinu u Narodnoj skupštini, nikada neće prihvatiti uvođenje sedmočasovnog radnog vremena. “Srećom po vas, moj… »
Vučić poručio da dok se on pita, neće biti skraćenja radnog vremena: Srećom po vas, moj mandat uskoro ističe
Telegraf 29.04.2024
Sutra ćemo da smanjimo na šest sati. Pa će da bude da ne radimo pet dana, nego da radimo četiri dana u nedelji, prokomentarisao je predsednik. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, dok je on predsednik države i dok bude imao uticaja u… »
Vesti dana »

"Tužila me je Milica" Terzu šokirala informacija koju je saznao nakon napuštanja "Elite": Nećemo da budemo Kulići!
Kurir pre 7 minutajoš 25 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 57 minutajoš 12 povezanih

Zadrugar grca u suzama: Ispao iz finala Elite 8: U studiju ga sačekala majka
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane