Povezane vesti
Vučić: Od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, i 40 sati je malo
Vesti online 29.04.2024
Dok sam ja predsednik i imam ikakvog uticaja u SNS, od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Upitan za stav po pitanju toga što Crna Gora uvodi sedmočasovno radno… »
Vučić o sedmočasovnom radnom vremenu: Nikada neću prihvatiti tu ideju, i 40 sati rada je malo
Nova 29.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, dok je na toj funkciji i dok ima uticaja u vladajućoj partiji, nikada neće prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. „Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i… »
Vučić: Od kraćeg radnog vremena nema ništa, malo je i 40 sati
Radio 021 29.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da, dok je na toj funkciji i dok ima uticaja u vladajućoj partiji, nikada neće prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. "Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i 40 sati… »
Vučić: Od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, i 40 sati je malo
N1 Info 29.04.2024
Dok sam ja predsednik i imam ikakvog uticaja u SNS, od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Upitan za stav po pitanju toga što Crna Gora uvodi sedmočasovno radno… »
Vesti dana »

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Nedeljnik pre 2 satajoš 36 povezanih

Zelenski spreman na ostavku ako... Evo šta je obećao Trampu, razume da Ukrajinci možda žele "lidera sa novim mandatom" da potpiše mir sa Rusijom (foto, video)
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih

Trijumf Zvezde protiv Dubaija: Crveno-beli treći na VTB Superkupu
Euronews pre 29 minutajoš 35 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 46 povezanih