Povezane vesti
Vučić: Od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, i 40 sati je malo
Vesti online 29.04.2024
Dok sam ja predsednik i imam ikakvog uticaja u SNS, od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Upitan za stav po pitanju toga što Crna Gora uvodi sedmočasovno radno… »
Vučić o sedmočasovnom radnom vremenu: Nikada neću prihvatiti tu ideju, i 40 sati rada je malo
Nova 29.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, dok je na toj funkciji i dok ima uticaja u vladajućoj partiji, nikada neće prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. „Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim… »
Vučić: Od kraćeg radnog vremena nema ništa, malo je i 40 sati
Radio 021 29.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da, dok je na toj funkciji i dok ima uticaja u vladajućoj partiji, nikada neće prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. "Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i… »
Vučić: Od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, i 40 sati je malo
N1 Info 29.04.2024
Dok sam ja predsednik i imam ikakvog uticaja u SNS, od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Upitan za stav po pitanju toga što Crna Gora uvodi sedmočasovno radno… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 48 minutajoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 3 satajoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 2 satajoš 49 povezanih