Povezane vesti
„Mogla sam da joj se osvetim na vrlo bolan način“: Karleuša progovorila o sukobu sa Darom Bubamarom, pa joj poslala javnu…
Nova 29.04.2024
Pevačica Jelena Karleuša već neko vreme je u svađi sa koleginicom Darom Bubamarom, sa kojom je i ranije bila u lošim odnosima, pa suse pomirile, a onda opet zaratile. Dara je nedavno gostovala u jednom podkastu i tu je rekla kako Jelena svojim novim… »
"Radojku mogu da uništim!" JK javno zapretila Dari Bubamari: "Apelujem da me ne dira, jer ja znam..." zahuktava se
Kurir 29.04.2024
Pop diva Jelena Karleuša i Dara Bubamara su već neko vreme na ratnoj nozi. Nekada dobre prijateljice postale su žestoki neprijatelji, i to zbog pevačice s kojom je mala od skandala godinama u svađi, Svetlane Cece Ražnatović. Dara Bubamara, je… »
Vesti dana »
Protest dela prosvetnih radnika ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu: Okupljeni šalju podršku za studente u blokadi
Blic pre 12 minutajoš 81 povezana
„Videćemo ko će pobediti, 120 advokata je jednoglasno podržalo odluku o obustavi rada“: Advokat Terzić o odluci Višeg suda u Beogradu
Nova pre 12 minutajoš 42 povezane
VMA: Od četiri osobe povređene u požaru u Barajevu, dve sa teškim a dve sa srednjim stepenom trovanja
Insajder pre 42 minutajoš 55 povezanih
Tramp uskoro polaže zakletvu: Počela inauguracija, Džo i Džil Bajden dočekali Donalda i Melaniju na čaju u Beloj kući
Nova pre 12 minutajoš 48 povezanih