Povezane vesti
"Rodno osetljivo" zakonsko ludilo: Pokret "Mi - snaga naroda" traži odgovore i objašnjenja!
Pravda 29.04.2024
Poslanička grupa „Mi – snaga naroda – Branimir Nestorović“ je danas tražila od Skupštine Srbije određena razjašnjenja koja se tiču Zakona o rodnoj ravnopravnosti koji stupa na snagu. Pokret “Mi – Snaga naroda” tražio je informaciju… »
Nestoroviću smeta Zakon o rodnoj ravnopravnosti: Traži da bude proglašen neustavnim, a premijerku Brnabić pita o…
Danas 29.04.2024
Poslanička grupa „Mi – snaga naroda – Branimir Nestorović“ je danas tražila od Skupštine Srbije informaciju da li je Ustavnom sudu dostavljeno mišljenje u vezi inicijative iz 2021. godine za ocenu ustavnosti Zakona o rodnoj ravnopravnosti. U… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 4 satijoš 25 povezanih
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih
Umro Dragan Marković Palma Predsednik Jedinstvene Srbije nas napustio u 65. godini posle kraće bolesti
Kurir pre 57 minutajoš 102 povezane
Železničar izvukao Zvezdu u Kupu, pa ju je pobedio u četiri seta
Sport klub pre 3 satajoš 43 povezane