Povezane vesti
"Rodno osetljivo" zakonsko ludilo: Pokret "Mi - snaga naroda" traži odgovore i objašnjenja!
Pravda 29.04.2024
Poslanička grupa „Mi – snaga naroda – Branimir Nestorović“ je danas tražila od Skupštine Srbije određena razjašnjenja koja se tiču Zakona o rodnoj ravnopravnosti koji stupa na snagu. Pokret “Mi – Snaga naroda” tražio je informaciju da li je Ustavnom sudu… »
Nestoroviću smeta Zakon o rodnoj ravnopravnosti: Traži da bude proglašen neustavnim, a premijerku Brnabić pita o seksističkom…
Danas 29.04.2024
Poslanička grupa „Mi – snaga naroda – Branimir Nestorović“ je danas tražila od Skupštine Srbije informaciju da li je Ustavnom sudu dostavljeno mišljenje u vezi inicijative iz 2021. godine za ocenu ustavnosti Zakona o rodnoj ravnopravnosti. U zahtevu za… »
Vesti dana »
Ekonomska bomba otkucava! Ograničen prolaz kroz Ormuski moreuz uprkos prekidu vatre
Telegraf pre 8 minutajoš 19 povezanih
Naše komšije Uskrs čekaju sa gotovo 2 metra snega! Nestvarni prizori na Bukovini, kao da je Božić
Telegraf pre 18 minutajoš 20 povezanih
Na Batrovcima kolone duže od kilometra u obe trake, putnička vozila čekaju sat vremena; Na Horgošu bez većih zadržavanja
Insajder pre 4 minutajoš 14 povezanih
Kako rade institucije, javne službe, prodavnice, pijace, apoteke i prevoz za praznike
Insajder pre 38 minutajoš 11 povezanih