Povezane vesti
Pucnjava u Batajnici: Ranjen muškarac (34), napadač u bekstvu
Telegraf 29.04.2024
Obaveštena je policija koja intenzivno radi na rešavanju ovog slučaja. U Batajnici je ovog popodneva ranjen muškarac Z.Z.(34). Kako sazbaje Telegraf, oko 14.40 časova, u Dom zdravlja Batajnica došao je mladić sa povređenom rukom. Navodno je u njegovom… »
Muškarac ranjen u pucnjavi u Batajnici
N1 Info 29.04.2024
U pucnjavi koja se danas popodne desila u Batajnici, muškarac je ranjen u ruku, saznaje N1. Muškarac, 34 godina star, došao je sam u Dom zdravlja u Batajnici. Navodno je u njegovom pravcu drugi muškarac ispalio više hitaca i tom prlikom ga povredio u… »
Pucnjava u Batajnici: Mladić ranjen u ruku
Nova 29.04.2024
Ranjeni mladić (34) sam je došao do Doma zdravlja u Batajnici i zatražio lekarsku pomoć posle ranjavanja. Navodno je u njegovom pravcu drugi muškarac ispalio više hitaca i tom prlikom ga povredio u predelu leve ruke. Policija radi na rasvetljavanju… »
Sedeo je u svom automobilu! Poznat identitet muškarca koji je ranjen u Batajnici
Mondo 29.04.2024
Poznat je identitet ranjenog muškarca u Batajnici. Poznat je identitet ranjenog muškarca u Batajnici. U Dom zdravlja Batajnica danas je, oko 14 časova i 40 minuta, došao Z. Z. (34) sa povređenom rukom. Navodno je u njegovom pravcu muškarac ispalio više… »
Pucnjava u Batajnici: Muškarac (34) sa ranjenom rukom došao u Dom zdravlja, policija traga za napadačem
Euronews 29.04.2024
Muškarac (34) ranjen je danas u pucnjavi koja se dogodila u popodnevnim časovima u Batajnici, saznaje Tanjug. On je sam došao u Dom zdravlja Batajnica jer je navodno u njegovom pravcu muškarac ispalio više hitaca i tom prlikom ga ranio u levu ruku… »
Pucnjava u Batajnici: Muškarac ranjen u ruku
Novi magazin 29.04.2024
Muškarac je ranjen u ruku danas u Batajnici. Muškarac, 34 godina star, došao je sam u Dom zdravlja u Batajnici. Navodno je u njegovom pravcu drugi muškarac ispalio više hitaca i tom prlikom ga povredio u predelu leve ruke. Policija radi na rasvetljavanju… »
Vesti dana »
Misija Evropskog parlamenta u Beogradu: Održani sastanci sa Kovač, predstavnicima opozicije i vlasti
NIN pre 33 minutajoš 53 povezane
Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 30. januara
Šabačke novosti pre 43 minutajoš 31 povezana
Stigao vam je previsok račun za struju: Evo u kako podneti prigovor i u kojim slučajevima je to moguće
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih
Jorgić: Srbija bi sa još pet odsto akcija u NIS-u mogla da blokira određene odluke
Biznis i finansije pre 1 satjoš 21 povezana
Tepić s evroparlamentarcima: Stanje u društvu na ivici sukoba, čistke u policiji, pravosuđu, građanima potrebna podrška EU
N1 Info pre 18 minutajoš 23 povezane