Повезане вести
Пуцњава у Батајници: Рањен мушкарац (34), нападач у бекству
Телеграф 29.04.2024
Обавештена је полиција која интензивно ради на решавању овог случаја. У Батајници је овог поподнева рањен мушкарац З.З.(34). Како сазбаје Телеграф, око 14.40 часова, у Дом здравља Батајница дошао је младић са повређеном руком… »
Мушкарац рањен у пуцњави у Батајници
Н1 Инфо 29.04.2024
У пуцњави која се данас поподне десила у Батајници, мушкарац је рањен у руку, сазнаје Н1. Мушкарац, 34 година стар, дошао је сам у Дом здравља у Батајници. Наводно је у његовом правцу други мушкарац испалио више хитаца и том… »
Пуцњава у Батајници: Младић рањен у руку
Нова 29.04.2024
Рањени младић (34) сам је дошао до Дома здравља у Батајници и затражио лекарску помоћ после рањавања. Наводно је у његовом правцу други мушкарац испалио више хитаца и том прликом га повредио у пределу леве руке. Полиција… »
Седео је у свом аутомобилу! Познат идентитет мушкарца који је рањен у Батајници
Мондо 29.04.2024
Познат је идентитет рањеног мушкарца у Батајници. Познат је идентитет рањеног мушкарца у Батајници. У Дом здравља Батајница данас је, око 14 часова и 40 минута, дошао З. З. (34) са повређеном руком. Наводно је у његовом… »
Пуцњава у Батајници: Мушкарац (34) са рањеном руком дошао у Дом здравља, полиција трага за нападачем
Еуроневс 29.04.2024
Мушкарац (34) рањен је данас у пуцњави која се догодила у поподневним часовима у Батајници, сазнаје Тањуг. Он је сам дошао у Дом здравља Батајница јер је наводно у његовом правцу мушкарац испалио више хитаца и том прликом га… »
Пуцњава у Батајници: Мушкарац рањен у руку
Нови магазин 29.04.2024
Мушкарац је рањен у руку данас у Батајници. Мушкарац, 34 година стар, дошао је сам у Дом здравља у Батајници. Наводно је у његовом правцу други мушкарац испалио више хитаца и том прликом га повредио у пределу леве руке… »
Вести дана »

Јовановић апелује на Звезду: "Волео бих више домаћих играча, ја сам био странац и знам..."
Спортске.нет пре 1 сатјош 17 повезаних

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана