Povezane vesti
Đilas: Oni koji izlaze na izbore ne rade to zbog građana, nego zbog sebe i mandata
Radio sto plus 29.04.2024
“Mi smo tražili jesen da bi sve stvari koje su neophodne, da bi izbori imali bilo kakvog smisla, mogli da se realizuju, to je birački spisak, to su mediji, ništa od toga nije urađeno i jasno je da neće biti urađeno do drugog juna. U takvoj situaciji… »
Dragan Đilas: Ko izlazi na izbore, ne čini to zbog građana, nego zbog sebe
Glas Šumadije 29.04.2024
Danas ko izlazi na izbore on to ne radi zbog građana, on to radi zbog sebe, zbog mandata, zbog svojih ambicija, zbog verovanja da može da pobedi na Starom gradu i na Vračaru i da je to važnije od pobede Vučića na nivou cele Srbije. Ja zaista ne delim… »
Vesti dana »
Ministarka Đedović Handanović: Nadam se da će sutra biti doneta odluka o produženju operativne licence za nastavak rada NIS
Kurir pre 21 minutajoš 38 povezanih
Pucanj topa sa Žute tabije u Sarajevu najavio završetak posta i kraj meseca Ramazana
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Netanjahu se obraća Izraelcima: "Mi smo nacija lavova, promenićemo Bliski istok, to vam obećavam", objavio je tri ključna cilja Izraela! (foto/video)
Kurir pre 0 minutajoš 237 povezanih
Cene zlata pale za 5%, a srebra za 10% nakon što je Fed odložio smanjenje kamata
NIN pre 3 satajoš 23 povezane