Povezane vesti

Duljaj otkrio detalje: „Naređeno je da budem smenjen“

Duljaj otkrio detalje: „Naređeno je da budem smenjen“

Nova 30.04.2024
Igor Duljaj, bivši trener Partizana, u "Beogradskoj areni" bodi košarkaše crno-belih, a tom prilikom je govorio i o smeni. Duljaj je smenjen u nedelju nakon sednice Upravnog odbora kluba. „Šta se izdešavalo, izdešavalo se…. Upravni odbor je samo… »
Duljaj otišao po naređenju, nije hteo da napusti klub: Bivši trener Partizana premijerno pred Grobarima nakon otkaza!

Duljaj otišao po naređenju, nije hteo da napusti klub: Bivši trener Partizana premijerno pred Grobarima nakon otkaza!

Hot sport 30.04.2024
Duljaj ponovo pred Grobarima. Igor Duljaj je dobio sinoć otkaz, ali se već danas pojavio pred Grobarima, jer će pratiti meč između Budućnosti i Partizana. „Potrebno je neko vreme da prođe, da se slegne sve. Uglavnom, savest mi je čista. Dao sam… »
Prvi problemi za Alberta Nađa - štoperi!

Prvi problemi za Alberta Nađa - štoperi!

Sportske.net 30.04.2024
Upravni odbor Partizana odlučio je sinoć da smeni dosadašnjeg trenera prvog tima Igora Duljaja. Njega će do kraja sezone menjati Albert Nađ koji je bio u stručnom štabu Duljaja tokom sezone, a njega su sačekali veliki problemi već pred prvu… »
Albert Nađ naslednik Igora Duljaja: Dočekao svojih pet utakmica

Albert Nađ naslednik Igora Duljaja: Dočekao svojih pet utakmica

Danas 30.04.2024
Albert Nađ, pomoćni trener u stručnom štabu Igora Duljaja, biće trener Partizana bar do kraja Superlige Srbije, odnosno još pet utakmica. Upravni odbor kluba iz Humske je večeras jednoglasno doneo odluku o otkazu Duljaju i imenovanju njegovog… »
Partizan i zvanično saopštio da je Igor Duljaj smenjen, Albert Nađ novi trener crno-belih

Partizan i zvanično saopštio da je Igor Duljaj smenjen, Albert Nađ novi trener crno-belih

Danas 30.04.2024
Upravni odbor Partizana smenio je na večerašnjoj sednici trenera Igora Duljaja i na njegovo mesto postavio dosadašnjeg pomoćnika Alberta Nađa. U saopštenju za javnost, koje prenosimo u celini, čelnici kluba iz Humske su naveli da je povod za ovakav… »
Igor Duljaj kaže da nije iznenađen odlukom da bude smenjen: Očekivao sam da ću ostati bar do kraja sezone

Igor Duljaj kaže da nije iznenađen odlukom da bude smenjen: Očekivao sam da ću ostati bar do kraja sezone

Danas 30.04.2024
Igor Duljaj, bivši fudbaler, a od večeras i bivši trener Partizana, izjavio je da ga nije iznenadil odluka Upravnog odbora kluba iz Humske da mu da otkaz. – Iskren da budem, očekivao sam da ću ostati do kraja sezone, ali mnogo puta sam pričao da… »
Loša vest za trenera crno-belih: Partizan uspeo da okupi članove Upravnog odbora, poznati i kandidati za novog trenera…

Loša vest za trenera crno-belih: Partizan uspeo da okupi članove Upravnog odbora, poznati i kandidati za novog trenera…

Danas 29.04.2024
Iako je tokom dana saopšteno da Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan nije u mogućnosti da održi sednice jer većina članova nije u Beogradu, večeras je objavljeno da su crno-beli uspeli da namaknu kvorum za donošenje odluke o eventualnoj smeni… »

Vesti dana »