Повезане вести
Рајић: Сигуран сам да Вучић не би расписао изборе да је опозиција остала јединствена у неизласку на њих
Н1 Инфо 30.04.2024
Адвокат и бивши члан РИК Јован Рајић каже да му се разговори дела опозиције и власти о побољшању изборних услова чине као фасада, "као покушај да се представи да се нешто ради, да је власт спремна на неке уступке, а заправо… »
Рајић: Сигуран сам да Вучић не би расписао изборе да је опозиција остала јединствена у неизласку на њих
Нова 30.04.2024
Адвокат и бивши члан РИК Јован Рајић каже да му се разговори дела опозиције и власти о побољшању изборних услова чине као фасада, "као покушај да се представи да се нешто ради, да је власт спремна на неке уступке, а заправо… »
Нови магазин 30.04.2024
Јовановић: Предстојећи београдски избори су фарса
НИН 30.04.2024
Лидер Нове Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић је предстојеће београдске изборе назвао "фарсом" и поновио да та странка на њих неће изаћи. Он је за телевизију Блиц казао да Српска напредна странка "неће ништа дати у… »
Милош Јовановић: Оно што се дешава нису избори већ фарса
Правда 30.04.2024
Председник Нове Демократске странке Србије (Нови ДСС) Милош Јовановић изјавио је да мора да се повуче линија у вези са "фарсом око избора коју спроводи Српска напредна странка (СНС)" и да због тога коалиција НАДА "неће изаћи на… »
Бодрожић: Пола опозиције дало аутогол, независни медији трпе нови притисак
Н1 Инфо 30.04.2024
"Прибојавао сам се да ће сви у опозицији пристати на изборе 2. јуна, што би била мања штета од овога сада када су подељени, али мислим да су остали чврсти при ставу, да власт није била у прилици да бира и да би у таквој… »
Јовановић (Нови ДСС): Предстојећи београдски избори су фарса
Бета 30.04.2024
Лидер Нове Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић је предстојеће београдске изборе назвао "фарсом" и поновио да та странка на њих неће изаћи. Он је за телевизију Блиц казао да Српска напредна странка "неће ништа дати у… »
Јовановић: Оно што се дешава нису избори већ фарса
Недељник 30.04.2024
Председник Нове Демократске странке Србије (Нови ДСС) Милош Јовановић изјавио је да мора да се повуче линија у вези са „фарсом око избора коју спроводи Српска напредна странка (СНС)“ и да због тога коалиција НАДА „неће изаћи на… »
Бодрожић: Пола опозиције дало аутогол, независни медији трпе нови притисак
Нови магазин 30.04.2024
"Прибојавао сам се да ће сви у опозицији пристати на изборе 2. јуна, што би била мања штета од овога сада када су подељени, али мислим да су остали чврсти при ставу, да власт није била у прилици да бира и да би у таквој… »
Јовановић (Нови ДСС): Оно што се дешава нису избори већ фарса
Н1 Инфо 30.04.2024
Председник Нове Демократске странке Србије (Нови ДСС) Милош Јовановић изјавио је да мора да се повуче линија у вези са "фарсом око избора коју спроводи Српска напредна странка (СНС)" и да због тога коалиција НАДА "неће изаћи на… »
Ђилас: Они који излазе на изборе не раде то због грађана, него због себе и мандата
НИН 30.04.2024
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас рекао је да они који излазе на предстојеће изборе 2. јуна не раде то због грађана, него због себе, због мандата и веровања да могу да победе на Старом граду и Врачару. "Ми… »
Драган Ђилас: Ово што Вучић организује нису избори
Правда 30.04.2024
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас рекао је гостујући у Маркер разговору да му није јасно зашто је један део опозиције одлучио да изађе на, како каже, "оно што председник Србије Александар Вучић организује, а што… »
Ђилас: Они који сада излазе на изборе то не раде због грађана, већ због себе, због мандата, својих амбиција
Данас 29.04.2024
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је данас да они који сада излазе на изборе то не раде због грађана, већ због себе, због мандата, својих амбиција и „због веровања да могу да победе на Старом граду и… »
Вести дана »
Џокер из Сомбора објаснио свој промашај и пораз Денвера: Постојао је план, али...
Еуроневс пре 2 минутајош 27 повезаних
Ватрена стихија гута симбол Загреба; Штета је тотална; 100 ватрогасаца немоћно ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 3 минутајош 15 повезаних
Шеф немачке дипломатије данас завршава посету Београду, Вучић му се захвалио на подршци
Данас пре 23 минутајош 4 повезане