Povezane vesti
Rajić: Siguran sam da Vučić ne bi raspisao izbore da je opozicija ostala jedinstvena u neizlasku na njih
N1 Info 30.04.2024
Advokat i bivši član RIK Jovan Rajić kaže da mu se razgovori dela opozicije i vlasti o poboljšanju izbornih uslova čine kao fasada, "kao pokušaj da se predstavi da se nešto radi, da je vlast spremna na neke ustupke, a zapravo nije ni pod kakvim pritiskom… »
Rajić: Siguran sam da Vučić ne bi raspisao izbore da je opozicija ostala jedinstvena u neizlasku na njih
Nova 30.04.2024
Advokat i bivši član RIK Jovan Rajić kaže da mu se razgovori dela opozicije i vlasti o poboljšanju izbornih uslova čine kao fasada, "kao pokušaj da se predstavi da se nešto radi, da je vlast spremna na neke ustupke, a zapravo nije ni pod kakvim pritiskom… »
Novi magazin 30.04.2024
Jovanović: Predstojeći beogradski izbori su farsa
NIN 30.04.2024
Lider Nove Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović je predstojeće beogradske izbore nazvao "farsom" i ponovio da ta stranka na njih neće izaći. On je za televiziju Blic kazao da Srpska napredna stranka "neće ništa dati u smislu poboljšanja… »
Miloš Jovanović: Ono što se dešava nisu izbori već farsa
Pravda 30.04.2024
Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović izjavio je da mora da se povuče linija u vezi sa "farsom oko izbora koju sprovodi Srpska napredna stranka (SNS)" i da zbog toga koalicija NADA "neće izaći na beogradske junske nazovi… »
Bodrožić: Pola opozicije dalo autogol, nezavisni mediji trpe novi pritisak
N1 Info 30.04.2024
"Pribojavao sam se da će svi u opoziciji pristati na izbore 2. juna, što bi bila manja šteta od ovoga sada kada su podeljeni, ali mislim da su ostali čvrsti pri stavu, da vlast nije bila u prilici da bira i da bi u takvoj situaciji morala da odloži… »
Jovanović (Novi DSS): Predstojeći beogradski izbori su farsa
Beta 30.04.2024
Lider Nove Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović je predstojeće beogradske izbore nazvao "farsom" i ponovio da ta stranka na njih neće izaći. On je za televiziju Blic kazao da Srpska napredna stranka "neće ništa dati u smislu poboljšanja… »
Jovanović: Ono što se dešava nisu izbori već farsa
Nedeljnik 30.04.2024
Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović izjavio je da mora da se povuče linija u vezi sa „farsom oko izbora koju sprovodi Srpska napredna stranka (SNS)“ i da zbog toga koalicija NADA „neće izaći na beogradske junske nazovi… »
Bodrožić: Pola opozicije dalo autogol, nezavisni mediji trpe novi pritisak
Novi magazin 30.04.2024
"Pribojavao sam se da će svi u opoziciji pristati na izbore 2. juna, što bi bila manja šteta od ovoga sada kada su podeljeni, ali mislim da su ostali čvrsti pri stavu, da vlast nije bila u prilici da bira i da bi u takvoj situaciji morala da odloži… »
Jovanović (Novi DSS): Ono što se dešava nisu izbori već farsa
N1 Info 30.04.2024
Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović izjavio je da mora da se povuče linija u vezi sa "farsom oko izbora koju sprovodi Srpska napredna stranka (SNS)" i da zbog toga koalicija NADA "neće izaći na beogradske junske nazovi… »
Đilas: Oni koji izlaze na izbore ne rade to zbog građana, nego zbog sebe i mandata
NIN 30.04.2024
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da oni koji izlaze na predstojeće izbore 2. juna ne rade to zbog građana, nego zbog sebe, zbog mandata i verovanja da mogu da pobede na Starom gradu i Vračaru. "Mi smo tražili jesen da bi… »
Dragan Đilas: Ovo što Vučić organizuje nisu izbori
Pravda 30.04.2024
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je gostujući u Marker razgovoru da mu nije jasno zašto je jedan deo opozicije odlučio da izađe na, kako kaže, "ono što predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizuje, a što nisu izbori“. "U situaciji… »
Đilas: Oni koji sada izlaze na izbore to ne rade zbog građana, već zbog sebe, zbog mandata, svojih ambicija
Danas 29.04.2024
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da oni koji sada izlaze na izbore to ne rade zbog građana, već zbog sebe, zbog mandata, svojih ambicija i „zbog verovanja da mogu da pobede na Starom gradu i Vračaru i da je to važnije… »
Vesti dana »

Eksplodirale Cene stanova u Srbiji: Za 5 godina vrednost porasla i do 54 odsto! Cene kvadrata i dalje skaču
Kurir pre 26 minutajoš 37 povezanih

Advokat Beljanski: Prvi put kod nas nešto liči na ozbiljnu borbu protiv korupcije
N1 Info pre 26 minutajoš 12 povezanih

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 2 satajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 8 satijoš 25 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 5 satijoš 22 povezane