Повезане вести

Двери и Народна странка заједно на изборима у Новом Саду

Двери и Народна странка заједно на изборима у Новом Саду

Радио 021 30.04.2024
Новосадски одбори Народне странке и Двери најавили су данас да ће на предстојећим локалним изборима у Новом Саду наступити у коалицији. Како је наведено, листа ће имати име "Волим Нови Сад - Српски покрет Двери, Ивана Стојановић… »
Лутовац: Неће бити ни слободних и поштених избора 2. јуна, ни бојкота

Лутовац: Неће бити ни слободних и поштених избора 2. јуна, ни бојкота

Н1 Инфо 30.04.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац оценио је да, "како тренутно стоје ствари, 2. јуна неће бити ни слободних и поштених избора, нити бојкота". Лутовац је у ауторском тексту за портал Нова.рс навео да правих избора… »
Опозиционе странке у Бачкој Тополи потписале споразум о заједничком наступу на локалним изборима

Опозиционе странке у Бачкој Тополи потписале споразум о заједничком наступу на локалним изборима

Нови магазин 30.04.2024
Коалициони споразум опозиционих странака о заједничком наступу на локалним изборима у Бачкој Тополи потписан је данас, а листа под којом ће наступити носи назив "Бачка Топола прекосура - Тополиа холнапутáн". Потписници споразума… »
Лутовац: 2. јуна неће бити ни слободних и поштених избора, ни бојкота

Бета 30.04.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац оценио је данас да, "како тренутно стоје ствари, 2. јуна неће бити ни слободних и поштених избора, нити бојкота". Лутовац је у ауторском тексту за портал Нова.рс навео да правих… »

Радио сто плус 30.04.2024
Лутовац је у ауторском тексту за портал Нова.рс навео да правих избора нема без нормалних изборних услова, док бојкота нема без општег бојкота свих релевантних актера на свим нивоима. “(Коалиција) ‘Србија против насиља’ није… »
Пише Зоран Лутовац: Ми из ДС смо хтели да се одрекнемо мандата, али смо остали усамљени

Пише Зоран Лутовац: Ми из ДС смо хтели да се одрекнемо мандата, али смо остали усамљени

Нова 30.04.2024
Како сада ствари стоје 2. јуна неће бити ни слободних и поштених избора нити "бојкота". Правих избора нема без нормалних изборних услова, а бојкота нема без општег бојкота свих релевантних актера на свим нивоима. Србија против… »
Јединствена опозициона листа у Новом Саду

Јединствена опозициона листа у Новом Саду

Време 30.04.2024
У главном граду Војводине опозиција ће оставити по страни идеолошке разлике, али не и градске комунлане теме, саопштено је из новосадског одбора Странке слободе и правде. Опозиција у Новом Саду постигла је договор о заједничком… »
Новосадска опозиција: Новосађанима потребна промена, они који нису у СНС-у су грађани другог реда

Новосадска опозиција: Новосађанима потребна промена, они који нису у СНС-у су грађани другог реда

Радио 021 30.04.2024
Опозиција у Новом Саду је касно синоћ постигла договор о заједничком изласку на локалне изборе. Коалиција НАДА, све опозиционе странке које су припадале "Србији против насиља", покрет Браво и ЛСВ ће имати кандидате за одборнике… »
Двери, Народна странка и Јована Стојковић на једној листи у Новом Саду

Инсајдер 30.04.2024
Градски одбори Српског покрета Двери и Народне странке у Новом Саду потписали су 30. априла споразум о заједничком учешћу на локалним изборима 2. јуна. Како је најављено на конференцији за новинаре, назив листе са којом ће… »
Коалиција "Бирамо Београд" заједнички наступа на београдским изборима: Кандидат за градоначелника Добрица Веселиновић

Коалиција "Бирамо Београд" заједнички наступа на београдским изборима: Кандидат за градоначелника Добрица Веселиновић

Еуроневс 30.04.2024
Представници коалиције "Бирамо Београд", коју чини шест досадашњих чланица листе "Србија против насиља", озваничили су данас коалицију која ће заједно наступати на изборима у Београду и најавили да крећу у прикупљање потписа… »
Добрица Веселиновић: Излазимо на изборе да победимо не само у Београду, већ у свим општинама у Србији

Добрица Веселиновић: Излазимо на изборе да победимо не само у Београду, већ у свим општинама у Србији

НИН 30.04.2024
Кандидат коалиције "Бирам Београд" за градоначелника Добрица Веселиновић рекао је данас да та коалиција излази на изборе да победи не само у Београду и београдским општинама, већ и у свим општинама у Србији у којима излази на… »

Данас 30.04.2024
Градски одбори Српског покрета Двери и Народне странке у Новом Саду потписали су данас споразум о заједничком учешћу на локалним изборима 2. јуна. Како је најављено на конференцији за новинаре, назив листе са којом ће наступити… »
Договорена опозициона коалиција у Новом Саду, чини је 12 странака, за две није било места

Договорена опозициона коалиција у Новом Саду, чини је 12 странака, за две није било места

Блиц 30.04.2024
Дванаест странака и покрета у Новом Саду, после 10 дана преговора, договорило је формирање опозиционог фронта за предстојеће локалне изборе. За сада нема договора ко би могао да буде истакнут као кандидат за градоначелника. Како… »
Опозиција удружена у Новом Саду: 12 странака против коалиције око СНС

Опозиција удружена у Новом Саду: 12 странака против коалиције око СНС

НИН 30.04.2024
У Новом Саду, 12 странака и покрета, после 10 дана преговора, договорило је формирање опозиционог фронта за предстојеће локалне изборе, сазнаје 021.рс. Тај опозициони фронт чине Странка слободе и правде, Народни покрет Србије… »
САЗНАЈЕМО: Пао договор опозиције о заједничком наступу на предстојећим изборима у Новом Саду

САЗНАЈЕМО: Пао договор опозиције о заједничком наступу на предстојећим изборима у Новом Саду

Нова 30.04.2024
Након 10 дана преговора, 12 опозиционих странака и покрета договорило се о јединственом наступу на предстојећим локалним изборима у Новом Саду, сазнаје портал Нова.рс. Странка слободе и правде, Народни покрет Србије, Демократска… »
Алексић: Нису успели да ме убеде зашто је бојкот добар

Алексић: Нису успели да ме убеде зашто је бојкот добар

НИН 30.04.2024
Да је опозиција остала јединствена, нема тих изборних услова којима се не бисмо могли супротставити, рекао је председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић у интервјуу за празнични број листа… »
021.рс: Опозиција удружена у Новом Саду – којих 12 странака чини највећу коалицију против СНС-а

021.рс: Опозиција удружена у Новом Саду – којих 12 странака чини највећу коалицију против СНС-а

Н1 Инфо 30.04.2024
Дванаест странака и покрета у Новом Саду, после 10 дана преговора, договорило је формирање опозиционог фронта за предстојеће локалне изборе, сазнаје 021.рс. На листи ће се наћи кандидати Странке слободе и правде, Народног… »
Нова.рс: Ово је распоред мандата листе „Бирамо Београд“, кандидата за градоначелника – Добрице Веселиновића

Нова.рс: Ово је распоред мандата листе „Бирамо Београд“, кандидата за градоначелника – Добрице Веселиновића

Данас 30.04.2024
Шест чланица досадашње коалиције “Србија против насиља”, које су одлучиле да изађу на београдске изборе 2. јуна потписаће данас коалициони споразум, а Нова.рс ексклузивно открива детаље њиховог договора. Коалиција ће носити… »
Мирослав Алексић: Не могу изборни услови 2. јуна да буду гори него 17. децемба прошле године

Мирослав Алексић: Не могу изборни услови 2. јуна да буду гори него 17. децемба прошле године

Правда 30.04.2024
Председник Народног покрета Србије (НПС) и посланик Мирослав Алексић рекао је да људи из коалиције "Србија против насиља" нису успели да га убеде да је бојкот избора добра опција и оценио да не могу изборни услови 2. јуна да… »
Алексић: Радикални бојкот значи враћање мандата и излазак на улицу, а не мало смо тамо, мало овамо

Алексић: Радикални бојкот значи враћање мандата и излазак на улицу, а не мало смо тамо, мало овамо

Н1 Инфо 30.04.2024
Председник Народног покрета Србије (НПС) и посланик Мирослав Алексић рекао је да људи из коалиције "Србија против насиља" нису успели да га убеде да је бојкот избора добра опција и оценио да не могу изборни услови 2. јуна да… »

Недељник 30.04.2024
Председник Народног покрета Србије (НПС) и посланик Мирослав Алексић рекао је да људи из коалиције „Србија против насиља“ нису успели да га убеде да је бојкот избора добра опција и оценио да не могу изборни услови 2. јуна да… »
Јагодина заслужује боље: Сакупљање потписа за излазак на изборе опозиционе коалиције

Јагодина заслужује боље: Сакупљање потписа за излазак на изборе опозиционе коалиције

Данас 30.04.2024
Данас, од 10 до 21 сат опозциона коалиција Маја Радојчић – Јагодина заслужује боље сакупљаће потписе за излазак на локалне изборе. Коалицију Маја Радојчић – Јагодина заслужује боје чине странке Народни покрет (Мирослав Мики… »
Алексић (НПС): Нису успели да ме убеде да је бојкот добар

Бета 30.04.2024

Радио сто плус 30.04.2024
Он је за данашњи лист Нова казао да мисли да није исправно да неко бојкотује изборе само у Београду и оценио да то “нема ефекта”. “Ако се одлучимо за борбу, радикалну, бојкоташку, то значи да излазимо из свих општина, излазимо… »
Велики празнични интервју Мирослава Алексића из његовог воћњака у Почековини: Како је ушао у политику, зашто га Вучић назива…

Велики празнични интервју Мирослава Алексића из његовог воћњака у Почековини: Како је ушао у политику, зашто га Вучић назива…

Нова 30.04.2024
Нико не верује у илузију да ће Вучић да нам пусти власт, ми морамо да је отмемо. Жао ми је што се ово догодило и мислим да ни сад није касно да се предомисле. Поготову кад је и господин Саво Манојловић одлучио да изађе на изборе… »

Нова 30.04.2024
Нико не верује у илузију да ће Вучић да нам пусти власт, ми морамо да је отмемо. Жао ми је што се ово догодило и мислим да ни сад није касно да се предомисле. Поготову кад је и господин Саво Манојловић одлучио да изађе на изборе… »

Вести дана »