Povezane vesti
„Ne bih savetovala Draganu da se miri sa mužem“: Naša pevačica se dva puta razvodila od jednog čoveka, a sada tvrdi – „To nije…
Nova 30.04.2024
Pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Jelena Gerbec prokomentarisala je razvod koleginice Dragane Mirković od dugogodšnjeg supruga Tonija Bijelića. „Ne bih savetovala Draganu da se miri sa Tonijem… (smeh) Ne, ne bih. Ja sam se vratila mužu posle… »
"Ne bi trebalo da dođe do pomirenja sa Tonijem": Pevačica progovorila o razvodu koji je uzdrmao javnost: "Tu nema više šta da…
Blic 29.04.2024
Pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" prokomentarisala je razvod koleginice Dragane Mirković od dugogodšnjeg supruga Tonija Bijelića. - Ne bih savetovala Draganu da se miri sa Tonijem... (smeh) Ne, ne bih! Ja sam se vratila mužu posle razvoda… »
Vesti dana »
RHMZ objavio kakvo vreme nas čeka u novogodišnjoj noći i za dane praznika
Morava info pre 23 minutajoš 25 povezanih
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 13 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 4 satijoš 18 povezanih
Vučić: Čestitam Srbima na KiM na hrabrosti i jedinstvu, znaju da smo uvek sa njima
Telegraf pre 28 minutajoš 52 povezane
Zelenski traži od Trumpa bezbednosne garancije u trajanju do 50 godina
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 62 povezane