Повезане вести

Неописива трагедија задесила УФЦ шампиона: "Како живети с овим? Молим вас, помозите ми"

Неописива трагедија задесила УФЦ шампиона: "Како живети с овим? Молим вас, помозите ми"

Б92 30.04.2024
Камерунски борац Францис Нгану (37) доживео је велику породичну трагедију. Бившем УФЦ шампиону је преминуо 15-месечни син. "Његов одлазак прерано се догодио. Мој дечак, пријатељ, партнер Кобе био је срећан и пун живота. Сад… »
Нгану се после смрти сина огласио емотивном поруком: "Молим вас, помозите ми..."

Нгану се после смрти сина огласио емотивном поруком: "Молим вас, помозите ми..."

Телеграф 30.04.2024
Страшна трагедија... Чувени УФЦ борац Френсис Нгану потврдио је да је у понедељак доживео велику породичну трагедију и да му је преминуо син 15-месечни син. Након ове трагедије он се огласио путем "КС" налога и послао емотивну… »
"Молим вас, помозите ми!" Умро 15-месечни син легендарног спортисте - он не може да дође себи од бола

"Молим вас, помозите ми!" Умро 15-месечни син легендарног спортисте - он не може да дође себи од бола

Вечерње новости 30.04.2024
Чувени борац Францис Нгону остао је без сина - његов 15-месечни наследник Коби је преминуо. Фото: Фрее Имагес Пиксабаи Бивши УФЦ шампион је на друштвеним мрежама у понедељак увече објавио: - Прерано је отишао, али је заиста… »

Вести дана »