Повезане вести
МУП се огласио о хапшењу осумњиченог за убиство Симовића у Чачку
Телеграф 30.04.2024
Осумњиченом је по налогу Вишег суда у Чачку одређен притвор. Полиија у Чачку ухапсила је синоћ, Д.П. (49) из овог града због убиства Мариа Симовића. Сумња се да је он, 25. априла, у месту Прељина, након вербалне расправе из… »
Хапшење због убиства у Прељини код Чачка
РТС 30.04.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова у Чачку, ухапсили су синоћ, Д.П. (1975) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство. Како се наводи у саопштењу, сумња се да је он, 25. априла, у… »
МУП потврдио, осумњичени након предаје задржан у притвору: Након вербалне расправе из ватреног оружја упуцао мушкарца
РИНА 30.04.2024
МУП потврдио, осумњичени након предаје задржан у притвору: Након вербалне расправе из ватреног оружја упуцао мушкарца Чачак - Инспектори Министарства унутрашњих послова у Чачку, ухапсили су синоћ, Д.П. (1975) из овог града… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 2 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана