Povezane vesti

Jovana Jeremić otkrila koliko novca zaradi sa sat vremena: "Ne čistim kuću, platim ženu i ona to uradi za 600-700 dinara"

Jovana Jeremić otkrila koliko novca zaradi sa sat vremena: "Ne čistim kuću, platim ženu i ona to uradi za 600-700 dinara"

Blic 30.04.2024
Voditeljka "Pinka" Jovana Jeremić priznaje da ne voli da radi kućne poslove i da je za nju to gubljenje vremena. Kako kaže, smatra sebe biznis ženom i za sat vremena uspe da zaradi oko 300 evra. - Uvek sam bila ćerka gazde i znam da poštujem novac. Neće… »
Jovana Jeremić otkrila koliko zaradi za jedan sat: Jeftinije mi je da platim ženu 600-700 dinara da mi oriba kupatilo i usisa…

Jovana Jeremić otkrila koliko zaradi za jedan sat: Jeftinije mi je da platim ženu 600-700 dinara da mi oriba kupatilo i usisa…

Kurir 30.04.2024
Jovana Jeremić tvrdi da za nju zime nema. Iako se godinama bavi voditeljstvom, ona je sigurna da bi se i u svakom drugom poslu dobro snašla. Kako kaže, uvek bi nešto radila, a ističe da zna da napravi pare. - Možda bih mogla u međuvremenu na još jednu… »

Vesti dana »