Povezane vesti
Ronaldo objavio prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine
Dnevnik 30.04.2024
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine. "Moja misija je ostvarena. Cilj je bio da obnovim Kruzeiro, da ga vratim tamo gde mu je mesto i da ga predam pravoj osobi", rekao je svetski… »
Suze u Brazilu: Pravi Ronaldo u centru pažnje
Večernje novosti 30.04.2024
Nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo saopštio je danas da je prodao fudbalski klub Kruzeiro, prenosi AP. FOTO: Tanjug/AP Ronaldo je 2021. kupio 90 odsto akcija Kruzeira za 78 miliona dolara. Detalji o prodaji nisu saopšteni, ali lokalni mediji… »
Ronaldo „vratio“ Kruzeiro gde mu je mesto, pa ga prodao
Sport klub 30.04.2024
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine. „Moja misija je ostvarena. Cilj je bio da obnovim Kruzeiro, da ga vratim tamo gde mu je mesto i da ga predam pravoj osobi“, rekao je svetski… »
Vesti dana »
Aleks Krunić: ''Videla sam Novaka, htela da mu priđem, ali sam odustala...''
Sportske.net pre 2 satajoš 63 povezane
Luda drama u Nišu! Spartak i FMP odigrali finale za infartk - titula šampiona Srbije na kraju ipak otišla u Suboticu!
Kurir pre 5 minutajoš 39 povezanih
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 50 minutajoš 36 povezanih
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 1 satjoš 50 povezanih
Arsenal morao da slavi u najtežem trenutku: Pravo sa finala Lige šampiona na paradu u Londonu
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih