Povezane vesti
Ronaldo objavio prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine
Dnevnik 30.04.2024
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine. "Moja misija je ostvarena. Cilj je bio da obnovim Kruzeiro, da ga vratim tamo gde mu je mesto i da ga predam pravoj osobi", rekao je svetski… »
Suze u Brazilu: Pravi Ronaldo u centru pažnje
Večernje novosti 30.04.2024
Nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo saopštio je danas da je prodao fudbalski klub Kruzeiro, prenosi AP. FOTO: Tanjug/AP Ronaldo je 2021. kupio 90 odsto akcija Kruzeira za 78 miliona dolara. Detalji o prodaji nisu saopšteni, ali lokalni mediji… »
Ronaldo „vratio“ Kruzeiro gde mu je mesto, pa ga prodao
Sport klub 30.04.2024
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine. „Moja misija je ostvarena. Cilj je bio da obnovim Kruzeiro, da ga vratim tamo gde mu je mesto i da ga predam pravoj osobi“, rekao je svetski… »
Vesti dana »
Trener Oklahome Dejnjo: Presrećan sam zbog Topića, pred njim je dug put
RTS pre 35 minutajoš 31 povezana
Vreme danas oblačno i sa slabom kišom, za vikend zahlađenje i sneg u nižim predelima
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
"Frustrirajuće je, neke stvari su bile van naše kontrole": Nvora otkrio šta mu je Đoković rekao posle poraza
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Pucnjava na državnom univerzitetu Južne Karoline, dve osobe ubijene, jedna ranjena
Beta pre 45 minutajoš 10 povezanih
Vučić u Minhenu na konferenciji o bezbednosti: Sastanci sa Kos, Koštom, Jijem i američkim senatorima
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 8 povezanih