Povezane vesti
Ronaldo objavio prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine
Dnevnik 30.04.2024
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine. "Moja misija je ostvarena. Cilj je bio da obnovim Kruzeiro, da ga vratim tamo gde mu je mesto i da ga predam pravoj osobi", rekao je svetski… »
Ronaldo prodao Kruzeiro vlasniku supermarketa
Sportski žurnal 30.04.2024
Pedro Figueiredo je za 90 odsto akcija brazilskog kluba platio 117 miliona dolara. Nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo saopštio je da je prodao fudbalski klub Kruzeiro. Ronaldo je 2021. kupio 90 odsto akcija Kruzeira za 78 miliona dolara… »
Suze u Brazilu: Pravi Ronaldo u centru pažnje
Večernje novosti 30.04.2024
Nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo saopštio je danas da je prodao fudbalski klub Kruzeiro, prenosi AP. FOTO: Tanjug/AP Ronaldo je 2021. kupio 90 odsto akcija Kruzeira za 78 miliona dolara. Detalji o prodaji nisu saopšteni, ali lokalni mediji… »
Ronaldo „vratio“ Kruzeiro gde mu je mesto, pa ga prodao
Sport klub 30.04.2024
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine. „Moja misija je ostvarena. Cilj je bio da obnovim Kruzeiro, da ga vratim tamo gde mu je mesto i da ga predam pravoj osobi“, rekao je… »
Ronaldo prodao klub
B92 30.04.2024
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine. "Moja misija je ostvarena. Cilj je bio da obnovim Kruzeiro, da ga vratim tamo gde mu je mesto i da ga predam pravoj osobi", rekao je svetski… »
Vesti dana »
Bajden: Nečuveno izdavanje naloga za hapšenje izraelskih lidera; Orban: Zvaću Netanjahua da nas poseti
RTS pre 30 minutajoš 49 povezanih
"Šamar zvezdi! Teodosić nula asistencija": Bivši košarkaš šampiona Srbije grmi posle debakla od Partizana
Večernje novosti pre 30 minutajoš 35 povezanih
Ciklon sa zapada stigao u Srbiju: Jak olujni vetar doneće nam i osetni pad temperature
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 48 minutajoš 21 povezana