Povezane vesti
Oglasio se Duško Knežević: Dolazim sa plavom torbom, mnogima neće biti prijatno
Kurir 30.04.2024
"Pristao sam da se vratim u Crnu Goru posle odluka suda da budem izručen. Proceduralno nismo koristili mogućnosti koje smo imali, jer se vrši pljačka moje imovine u Crnoj Gori i htio sam da dođem da to zaustavim, ali i da dokažem svoju nevinost, jer… »
Kneževića uz jake mere bezbednosti doveli u zgradu Višeg suda u Podgorici: Na aerodromu ga dočekala policija
Kurir 30.04.2024
Duško Knežević danas u 13.46 časova je uz velike mere bezbednosti u doveden u zgradu Višeg suda u Podgorici. On je danas izručen iz Velike Britanije u Crnu Goru, a reporteri Vijesti javili su da je u 13.29 časova Vladin avion u kojem je bio… »
Sud u Podgorici potvrdio pritvor Dušku Kneževiću
N1 Info 30.04.2024
Okrivljenom Dušku Kneževiću (64), predsedniku Atlas grupe, večeras je vanraspravno veće suda u Podgorici potvrdilo pritvor. Njemu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, prenose Vijesti. On je danas izručen Crnoj Gori iz Velike Britanije, a u… »
Sud u Podgorici potvrdio pritvor Dušku Kneževiću, protiv predsednika Atlas grupe podignute tri optužnice
Euronews 30.04.2024
Okrivljenom Dušku Kneževiću (64), predsedniku Atlas grupe, večeras je vanraspravno veće suda u Podgorici potvrdilo pritvor. Njemu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, prenele su Vijesti. On je danas izručen Crnoj Gori iz Velike Britanije… »
Knežević: Pristao sam na izručenje Crnoj Gori, dolazim sa plavom torbom, mnogima neće biti prijatno
Novi magazin 30.04.2024
Biznismen Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, protiv kojeg je podignuto osam optužnica u Crnoj Gori, izjavio je da je pristao na izručenje pre nego je iskoristio sve pravne mehanizme, jer ne želi da dozvoli da mu se i dalje pljačka imovina. On će… »
Knežević: Dolazim u Crnu Goru sa „plavom torbom“, mnogima neće biti prijatno
N1 Info 30.04.2024
Optuženi biznismen Duško Knežević, koji je danas izručen Crnoj Gori, kazao je za Vijesti da u tu zemlju stiže sa "plavom torbom" i da mnogima nije prijatno što dolazi. Poručio je i da je pristao na izručenje pre nego je iskoristio sve pravne… »
"Dolazim sa plavom torbom" Oglasio se Knežević pred povratak u Crnu Goru - Mnogima nije prijatno što se vraćam
Večernje novosti 30.04.2024
DOSTINI nije prijatno što dolazim… Izdržaću, izdržao sam i gore, kazao je Knežević. Foto: V. Danilov Optuženi biznismen Duško Knežević kazao je za podgoričke Vijesti da u Crnu Goru stiže sa plavom torbom i da mnogima nije prijatno što… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 2 satajoš 1 povezana