Повезане вести
Огласио се Душко Кнежевић: Долазим са плавом торбом, многима неће бити пријатно
Курир 30.04.2024
"Пристао сам да се вратим у Црну Гору после одлука суда да будем изручен. Процедурално нисмо користили могућности које смо имали, јер се врши пљачка моје имовине у Црној Гори и хтио сам да дођем да то зауставим, али и да докажем… »
Кнежевића уз јаке мере безбедности довели у зграду Вишег суда у Подгорици: На аеродрому га дочекала полиција
Курир 30.04.2024
Душко Кнежевић данас у 13.46 часова је уз велике мере безбедности у доведен у зграду Вишег суда у Подгорици. Он је данас изручен из Велике Британије у Црну Гору, а репортери Вијести јавили су да је у 13.29 часова Владин авион у… »
Суд у Подгорици потврдио притвор Душку Кнежевићу
Н1 Инфо 30.04.2024
Окривљеном Душку Кнежевићу (64), председнику Атлас групе, вечерас је ванрасправно веће суда у Подгорици потврдило притвор. Њему је притвор одређен због опасности од бекства, преносе Вијести. Он је данас изручен Црној Гори из… »
Суд у Подгорици потврдио притвор Душку Кнежевићу, против председника Атлас групе подигнуте три оптужнице
Еуроневс 30.04.2024
Окривљеном Душку Кнежевићу (64), председнику Атлас групе, вечерас је ванрасправно веће суда у Подгорици потврдило притвор. Њему је притвор одређен због опасности од бекства, пренеле су Вијести. Он је данас изручен Црној Гори из… »
Кнежевић: Пристао сам на изручење Црној Гори, долазим са плавом торбом, многима неће бити пријатно
Нови магазин 30.04.2024
Бизнисмен Душко Кнежевић, власник Атлас групе, против којег је подигнуто осам оптужница у Црној Гори, изјавио је да је пристао на изручење пре него је искористио све правне механизме, јер не жели да дозволи да му се и даље… »
Кнежевић: Долазим у Црну Гору са „плавом торбом“, многима неће бити пријатно
Н1 Инфо 30.04.2024
Оптужени бизнисмен Душко Кнежевић, који је данас изручен Црној Гори, казао је за Вијести да у ту земљу стиже са "плавом торбом" и да многима није пријатно што долази. Поручио је и да је пристао на изручење пре него је… »
"Долазим са плавом торбом" Огласио се Кнежевић пред повратак у Црну Гору - Многима није пријатно што се враћам
Вечерње новости 30.04.2024
ДОСТИНИ није пријатно што долазим… Издржаћу, издржао сам и горе, казао је Кнежевић. Фото: В. Данилов Оптужени бизнисмен Душко Кнежевић казао је за подгоричке Вијести да у Црну Гору стиже са плавом торбом и да многима није… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО „Нећемо стати, сила нас неће ућуткати“: Поручили студенти у Нишу на протесту испред СНС
Нова пре 6 минутајош 43 повезане
Венс: Фантазија да би Кијев уз помоћ САД могао да победи; медији израчунали: Русија би добила територију величине Луксембурга
РТС пре 6 минутајош 87 повезаних
ССП: Ђилас тврди да је нетачна Вучићева изјава о „помоћи Арапа“ у вези са НИС-ом, критикује пропуштено право прече куповине
Сербиан Невс Медиа пре 6 минутајош 26 повезаних
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији и снежне падавине у Хрватској 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 1 сатјош 25 повезаних
Нова.рс: Младић који је упуцан на Новом Београду вођа навијача Партизана
Н1 Инфо пре 6 минутајош 45 повезаних