Повезане вести

Вучиц́ са азијским амбасадорима о притисцима и изазовима са којима се суочава Србија

Вучиц́ са азијским амбасадорима о притисцима и изазовима са којима се суочава Србија

Спутник 30.04.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ угостио је на ручку амбасадоре азијских земаља, које је упознао са изазовима са којима се суочава Србија. Навео је да је поносан на пријатељство и поштовање које Србија има, посебно међу… »
Вучић са амбасадорима азијских земаља: Упознао сам их са изазовима с којима се суочава Србија ФОТО

Вучић са амбасадорима азијских земаља: Упознао сам их са изазовима с којима се суочава Србија ФОТО

Б92 30.04.2024
Александар Вучић угостио је на ручку амбасадоре азијских земаља. Том приликом он је на свом налогу на Инстаграму написао: "Са нашим пријатељима, амбасадорима азијских земаља у Србији, разговарао сам о регионалним и… »
Вучић са азијским амбасадорима о изазовима са којима се Србија суочава

Вучић са азијским амбасадорима о изазовима са којима се Србија суочава

Телеграф 30.04.2024
"Таква подршка за Србију представља веру у другачије и боље сутра за све нас", поручио је Вучић. Председник Србије Александар Вучић угостио је данас на ручку амбасадоре азијских земаља, које је упознао са изазовима са којима… »

Вести дана »