Povezane vesti

"Sa Mionom si, jer je ja ne želim": Haos u Beloj kući, Stanislav žestoko udario na Ša: "Imaš komplekse jer si debeo i masan"…

"Sa Mionom si, jer je ja ne želim": Haos u Beloj kući, Stanislav žestoko udario na Ša: "Imaš komplekse jer si debeo i masan"…

Blic 30.04.2024
Nakon što je Stanislav Krofak rekao da je uveren da Nenad Aleksić Ša ima komplekse zbog toga što izgleda znatno lošije od njega, reper je pobesneo i otpočeo žestok sukob sa bivšim dečkom svoje devojke. Nakon toga Stanislav je rekao kako bi on mogao da se… »
Žestok okršaj Stanislava i Ša! Krofak tvrdi da reper ima kompleks zbog njega, Aleksić uzvratio: Nisi ni približno lep kao ja!…

Žestok okršaj Stanislava i Ša! Krofak tvrdi da reper ima kompleks zbog njega, Aleksić uzvratio: Nisi ni približno lep kao ja!…

Kurir 30.04.2024
U sinoćnoj emisiji "Pretres", voditelj "Elite" Milan Milošević je rešio da suoči dva ljuta protivnika. On je počeo razgovor sa Nenadom Aleksićem Ša, a onda se osvrnuo na intervju Stanislava Krofaka koji je dao Darku Tanasijeviću. - Stanislav je sinoć… »

Vesti dana »