Povezane vesti
"Znam da šmirglam vrata i menjam osigurače": Lepa Brena iznela nepoznate detalje svog detinjstva: "Prvi maj sam provodila uz…
Blic 30.04.2024
Pevačica Lepa Brena ispričala je kako provodi Praznik rada koji nam se bliži. Brena je rekla kako je ranije sa porodicom pripremala svojevrsni piknik, pa su dolazili i prijatelji. - Boba i ja smo mnogo puta za Prvi maj našoj deci priređivali pravu… »
Brena otkrila nešto što se do sada o njoj nije znalo: Iznenadićete se šta sve zna da radi! Ovako je slavila Prvi maj
Kurir 30.04.2024
Balkanska folk zvezda, Lepa Brena, koja je više od četiri decenije na estradi, praznik rada voli da provede sa porodicom. Brena kaže da se tog dana u dvorištu njihove kuće ori muzika i peče roštilj. - Boba i ja smo mnogo puta za Prvi maj našoj deci… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 5 satijoš 29 povezanih

U PKS održana javna rasprava o mineralnim sirovinama, poseban fokus na zelenim i digitalnim tranzicijama
RTS pre 1 satjoš 36 povezanih

Partizan - hibernijan: Katastrofa, velika glupost Đurđevića! Crno-beli sa igračem manje
Kurir pre 0 minutajoš 113 povezane

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 3 satajoš 61 povezana