Povezane vesti
"Znam da šmirglam vrata i menjam osigurače": Lepa Brena iznela nepoznate detalje svog detinjstva: "Prvi maj sam provodila uz…
Blic 30.04.2024
Pevačica Lepa Brena ispričala je kako provodi Praznik rada koji nam se bliži. Brena je rekla kako je ranije sa porodicom pripremala svojevrsni piknik, pa su dolazili i prijatelji. - Boba i ja smo mnogo puta za Prvi maj našoj deci priređivali pravu… »
Brena otkrila nešto što se do sada o njoj nije znalo: Iznenadićete se šta sve zna da radi! Ovako je slavila Prvi maj
Kurir 30.04.2024
Balkanska folk zvezda, Lepa Brena, koja je više od četiri decenije na estradi, praznik rada voli da provede sa porodicom. Brena kaže da se tog dana u dvorištu njihove kuće ori muzika i peče roštilj. - Boba i ja smo mnogo puta za Prvi maj našoj… »
Vesti dana »

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih

Đoković i Korda složno rekli NE organizatorima Mastersa u Majamiju: Četvrtfinale u novom terminu
Euronews pre 16 minutajoš 10 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

U narednih 48 sati može doći do izlivanja reka: Rhmz izdao upozorenje, u ovim delovima zemlje najkritičnije
Mondo pre 27 minutajoš 7 povezanih