Povezane vesti
Savo Manojlović: Zašto svađa – treba pričati o ambroziji, kanalizaciji i korupciji
Novi magazin 30.04.2024
"Kreni-promeni nije izlazio na izbore 17. decembra, ali smo na tim izborima učestvovali tako što smo izašli sa određenim idejama, tako što sam pozivao građane da izađu i glasaju za opozicione stranke, tako što smo obučili 1.000 kontrolora za opozicione… »
Savo Manojlović: Zašto svađa – treba pričati o ambroziji, kanalizaciji i korupciji
Nova 30.04.2024
"Kreni-promeni nije izlazio na izbore 17. decembra, ali smo na tim izborima učestvovali tako što smo izašli sa određenim idejama, tako što sam pozivao građane da izađu i glasaju za opozicione stranke, tako što smo obučili 1.000 kontrolora za opozicione… »
N1 Info 30.04.2024
Vesti dana »

(Video) Tramp najavio da ide u Rusiju: Ogroman obrt na pomolu?! Svi se pitaju samo jedno
Blic pre 54 minutajoš 69 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 55 minutajoš 33 povezane

Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora zbog incidenta u Bačkom Petrovcu
Insajder pre 4 satijoš 19 povezanih

Požari u Crnoj Gori – evakuacija stanovništva kod Podgorice, Srbija šalje kamove
RTS pre 59 minutajoš 79 povezanih

Oglasila se Narodna banka Srbije Tiče se kursa evra, menja se jedna stvar
Alo pre 2 satajoš 27 povezanih