Povezane vesti
„Iza svega stoji Aleksandar Papić“: Biznismen otkrio za KRIK kako mu je Belivukova ekipa otela lokal na Trgu republike VIDEO…
Nova 30.04.2024
„Moja porodica je od 1995. držala lokal na Trgu republike, dok mi Aleksandar Papić, kum bivšeg ministra Nebojše Stefanovića, preko Belivukove ekipe, taj lokal nije oteo“, kaže za KRIK Eduardo Lo Jakono, biznismen italijanskog porekla. Lo Jakono u… »
Biznismen kom je Belivukova ekipa otela lokal na Trgu: Iza svega stoji Aleksandar Papić
N1 Info 30.04.2024
„Moja porodica je od 1995. držala lokal na Trgu republike, dok mi Aleksandar Papić, kum bivšeg ministra Nebojše Stefanovića, preko Belivukove ekipe, taj lokal nije oteo“, kaže za KRIK Eduardo Lo Jakono, biznismen italijanskog porekla. Lo Jakono u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 22. jul: Promenljivo oblačno i suvo sa slabim i umerenim vetrom
Beta pre 13 minutajoš 20 povezanih
Hegset: Nastavljaju se američki vojni napori da vode brodove kroz Ormuski moreuz
RTV pre 58 minutajoš 8 povezanih
Zelenski popustio pod pritiskom: Smenjen komandant ukrajinske vojske Sirski
BBC News pre 53 minutajoš 12 povezanih
Aleksić (NPS): Sednica o nepoverenju Vladi kako bi vlast posle nje mogla da raspiše vanredne izbore
Pravo u centar pre 3 minutajoš 5 povezanih
Zvezda bliža dvomeču sa Islanđanima: Kangva postigao gol, ali Hapoel juri zaostatak
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih