Povezane vesti
„Iza svega stoji Aleksandar Papić“: Biznismen otkrio za KRIK kako mu je Belivukova ekipa otela lokal na Trgu republike VIDEO…
Nova 30.04.2024
„Moja porodica je od 1995. držala lokal na Trgu republike, dok mi Aleksandar Papić, kum bivšeg ministra Nebojše Stefanovića, preko Belivukove ekipe, taj lokal nije oteo“, kaže za KRIK Eduardo Lo Jakono, biznismen italijanskog porekla. Lo Jakono u… »
Biznismen kom je Belivukova ekipa otela lokal na Trgu: Iza svega stoji Aleksandar Papić
N1 Info 30.04.2024
„Moja porodica je od 1995. držala lokal na Trgu republike, dok mi Aleksandar Papić, kum bivšeg ministra Nebojše Stefanovića, preko Belivukove ekipe, taj lokal nije oteo“, kaže za KRIK Eduardo Lo Jakono, biznismen italijanskog porekla. Lo Jakono u… »
Vesti dana »

Usvojene izmene i dopune Zakona o planiranju i izgradnji i državnom premeru i katastru, skuplje sudske takse, posebni postupci radi realizacije Ekspa...
RTV pre 18 minutajoš 41 povezana

Uživo pakao iza linija fronta Ima mrtvih nakon napada na prestonicu, Moskva traži prekid vatre
Alo pre 42 minutajoš 76 povezanih

Suze i baklje: Doček novopazarskih studenata u Čačku - u fotografijama
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih

Đurić razgovarao sa predsedavajućim Saveta bezbednosti UN ruskim ambasadorom Nebenzjom
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih