Povezane vesti
„Iza svega stoji Aleksandar Papić“: Biznismen otkrio za KRIK kako mu je Belivukova ekipa otela lokal na Trgu republike VIDEO…
Nova 30.04.2024
„Moja porodica je od 1995. držala lokal na Trgu republike, dok mi Aleksandar Papić, kum bivšeg ministra Nebojše Stefanovića, preko Belivukove ekipe, taj lokal nije oteo“, kaže za KRIK Eduardo Lo Jakono, biznismen italijanskog porekla. Lo Jakono u… »
Biznismen kom je Belivukova ekipa otela lokal na Trgu: Iza svega stoji Aleksandar Papić
N1 Info 30.04.2024
„Moja porodica je od 1995. držala lokal na Trgu republike, dok mi Aleksandar Papić, kum bivšeg ministra Nebojše Stefanovića, preko Belivukove ekipe, taj lokal nije oteo“, kaže za KRIK Eduardo Lo Jakono, biznismen italijanskog porekla. Lo Jakono u… »
Vesti dana »
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić podržao Orbana na sutrašnjim izborima, tvrdi da će mu Srbi biti zahvalni i ako izgubi
Beta pre 29 minutajoš 49 povezanih
Ovo su iranske "crvene linije" u pregovorima sa Amerikom: primirje, priznavanje vlasti nad Ormuskim moreuzom, oslobađanje zamrznute imovine, ratna odšteta...
Kurir pre 14 minutajoš 33 povezane
Oglasio se Tramp, evo šta je poručio dok traju pregovori! Teheran odredio crvene linije, danas se odlučuje o sudbini Bliskog istoka! (foto/video)
Kurir pre 9 minutajoš 87 povezanih
Biće pomalo kiše ali i košave, meteorolog Todorović: Do utorka i 20 stepeni, evo od kada će još biti toplije
Dnevnik pre 2 satajoš 32 povezane