Povezane vesti
Maja Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava
Politika 30.04.2024
Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku. „Na taj način, doprineće se i povećanju… »
"Čast mi je biti deo nove Vlade Republike Srbije" Oglasila se Maja Popović
Kurir 30.04.2024
Maja Popović istakla je da joj je čast biti deo nove Vlade Republike Srbije, kao i to da je cilj nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa. - Izuzetna mi je čast što ću biti deo nove Vlade Republike Srbije. Sigurna sam da… »
Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava
Telegraf 30.04.2024
U saopštenju tog ministarstva se navodi da Popović ostaje posvećena jačanju kadrovskih i infrastrukturnih kapaciteta pravosudnih organa. Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti… »
Vesti dana »
U Batajnici počeo prikaz novih i modernizovanih sredstava Vojske Srbije, prisustvuje i predsednik Vučića
Insajder pre 17 minutajoš 28 povezanih
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspešno izvršeno, sedam osoba evakuisano
Euronews pre 32 minutajoš 35 povezanih
RHMZ: Nastavak toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 39 stepeni
NIN pre 17 minutajoš 24 povezane
MUNDIJAL UŽIVO Kreće nokaut faza: Prvi meč može da iznenadi, Mesi u centru pažnje
Nova pre 17 minutajoš 32 povezane