Povezane vesti
Makron: Ruanda mora da zaustavi "podršku" pobunjenicima u istočnoj Demokratskoj Republici Kongo
Euronews 30.04.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da Ruanda mora da prekine podršku pobunjenicima u istočnoj Demokratskoj Republici Kongo (DRK) i da povuče svoje trupe sa teritorije te zemlje. "Mi se zalažemo za teritorijalni integritet i na afričkom… »
Makron: Ruanda mora da zaustavi podršku pobunjenicima
Politika 30.04.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da Ruanda mora da prekine podršku pobunjenicima u istočnoj Demokratskoj Republici Kongo (DRK) i da povuče svoje trupe sa teritorije te zemlje. "Mi se zalažemo za teritorijalni integritet i na afričkom… »
Makron: Ruanda mora da zaustavi "podršku" pobunjenicima
B92 30.04.2024
Vesti dana »

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Zbog protesta kod Vlade od petka izmene na linijama javnog prevoza u Beogradu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Marko Đurić: Optužnice protiv 11 Srba zbog barikada na Kosovu su politički progon
Danas pre 7 satijoš 1 povezana