Povezane vesti
Makron: Ruanda mora da zaustavi "podršku" pobunjenicima u istočnoj Demokratskoj Republici Kongo
Euronews 30.04.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da Ruanda mora da prekine podršku pobunjenicima u istočnoj Demokratskoj Republici Kongo (DRK) i da povuče svoje trupe sa teritorije te zemlje. "Mi se zalažemo za teritorijalni integritet i na… »
Makron: Ruanda mora da zaustavi podršku pobunjenicima
Politika 30.04.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da Ruanda mora da prekine podršku pobunjenicima u istočnoj Demokratskoj Republici Kongo (DRK) i da povuče svoje trupe sa teritorije te zemlje. "Mi se zalažemo za teritorijalni integritet i na… »
Makron: Ruanda mora da zaustavi "podršku" pobunjenicima
B92 30.04.2024
Vesti dana »
(BLOG) Skupština Srbije izglasala budžet za 2025. godinu, opozicija ne učestvuje u radu parlamenta
N1 Info pre 8 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Manojlović: Siniša Mali u isto vreme ministar i gradski odbornik, krši Ustav Srbije
Insajder pre 56 minutajoš 22 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 33 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 50 minutajoš 9 povezanih