Povezane vesti
Libanski studenti okupili se u Bejrutu u znak podrške Palestincima
N1 Info 30.04.2024
Nekoliko stotina studenata sa raznih univerziteta u Libanu okupilo se danas u Bejrutu, u znak podrške Palestincima i protiv izraelskih operacija u Pojasu Gaze, javila je agencija Frans pres. „Mi smo susedi Palestine, a ko će biti uz njih, ako ne… »
U Libanu studentski skup podrške Palestincima u Pojasu Gaze
Beta 30.04.2024
Nekoliko stotina studenata sa raznih univerziteta u Libanu okupilo se danas u Bejrutu, u znak podrške Palestincima i protiv izraelskih operacija u Pojasu Gaze, javila je agencija Frans pres. "Mi smo susedi Palestine, a ko će biti uz njih, ako ne mi"… »
U Libanu studentski skup podrške Palestincima u Pojasu Gaze
Novi magazin 30.04.2024
Nekoliko stotina studenata sa raznih univerziteta u Libanu okupilo se danas u Bejrutu, u znak podrške Palestincima i protiv izraelskih operacija u Pojasu Gaze, javila je agencija Frans pres. "Mi smo susedi Palestine, a ko će biti uz njih, ako ne mi"… »
Vesti dana »

BLOG Petnaesti mart: Počela okupljanja širom grada, traktori stigli na Novi Beograd
Vreme pre 6 minutajoš 41 povezana

Sindikat za Insajder: Gradski saobraćaj obustavljen po naređenju MUP-a, cilj onemogućavanje građana da dođu na protest
Insajder pre 7 minutajoš 81 povezana

Uhapšen nasilnik iz BMV-a Pokosio tri osobe u Žarkovu i pobegao žrtve prebačene u Urgentni centar (video)
Dnevnik pre 24 minutajoš 21 povezana

Više javno tužilaštvo: Identifikovati osobu koja je objavila sliku puške i poruku "vidimo se sutra"
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih