Povezane vesti
Kripto afera o zlostavljanju dece i terorizmu dobila epilog: Osnivač Bajnensa osuđen na četiri meseca zatvora
Euronews 01.05.2024
Osnivač vodeće svetske berze kriptovaluta Bajnens Džao Čangpen, osuđen je na četiri meseca zatvora nakon što se izjasnio krivim po optužbama za pranje novca. ''Reči ne mogu da objasne koliko duboko žalim zbog svojih izbora koji su doveli do toga da sam… »
Kriv je
B92 01.05.2024
Osnivač vodeće svetske berze kriptovaluta Bajnens, Džao Čangpen, osuđen je na četiri meseca zatvora nakon što se izjasnio krivim po optužbama za pranje novca. ''Reči ne mogu da objasne koliko duboko žalim zbog svojih izbora koji su doveli do toga da sam… »
Osuđen osnivač kripto berze Binance! Evo koliko će provesti u zatvoru
Blic 01.05.2024
Osnivač Binance-a, milijarder, Čanpeng Žao, osuđen je u utorak na četiri meseca zatvora, nakon što je priznao krivicu za omogućavanje pranja novca na svojoj kripto menjačnici. Kazna izrečena Zhaou na saveznom sudu u Sijetlu bila je znatno manja od tri… »
Osnivač berze kriptovaluta Bajnens priznao da je prao novac, osuđen na četiri meseca zatvora
Insajder 01.05.2024
Osnivač vodeće svetske berze kriptovaluta Bajnens, Džao Čangpen, osuđen je na četiri meseca zatvora nakon što se izjasnio krivim po optužbama za pranje novca. ''Reči ne mogu da objasne koliko duboko žalim zbog svojih izbora koji su doveli do toga da sam… »
Osnivač berze kriptovaluta Bajnens osuđen na četiri meseca zatvora
Politika 01.05.2024
Osnivač vodeće svetske berze kriptovaluta Bajnens, Džao Čangpen, osuđen je juče na četiri meseca zatvora nakon što se izjasnio krivim po optužbama za pranje novca. ''Reči ne mogu da objasne koliko duboko žalim zbog svojih izbora koji su doveli do toga da… »
Vesti dana »

Ludnica u NBA finalu - preokret Tandera za brejk i izjednačenje! Košarkaš Indijane pravio neviđene gluposti u zavšnici, a Šej izdominirao (video)
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih

Uživo Nastavljaju se udari; Raste broj žrtava u Izraelu: "Prešli su crvenu liniju" FOTO/VIDEO
B92 pre 16 minutajoš 10 povezanih

"Treba im zver od 14 tona": Ovo je jedino oružje kojim bi Izrael mogao da uništi ključno nuklearno postrojenje u Iranu: Zovu ga "razarač bunkera" (video)
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih

Marković: Najveća tekovina studentskog bunta je povratak ljudskosti, Vučić neće otići civilizovano
N1 Info pre 16 minutajoš 1 povezana