Povezane vesti

Pisala sam Saši Kovačeviću! Mlada pevačica priznala - "Rekao je ne, sada me je sramota"

Pisala sam Saši Kovačeviću! Mlada pevačica priznala - "Rekao je ne, sada me je sramota"

Mondo 01.05.2024
Mlada pevačica Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, i sestričina Nataše Bekvalac, nedavno je govorila o svom novom albumu, ali i o starijem kolegi Saši Kovačeviću. Mlada pevačica Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, i sestričina Nataše Bekvalac… »
"Slala sam poruke Saši Kovačeviću, rekao mi je da se čujemo u ponedeljak": Pevačicu sramota zbog onog što je uradila: "To…

"Slala sam poruke Saši Kovačeviću, rekao mi je da se čujemo u ponedeljak": Pevačicu sramota zbog onog što je uradila: "To…

Blic 01.05.2024
Prilikom davanja poslednjeg intervjua, mlada pevačica Zoi je progovorila o starijem kolegi Saši Kovačeviću. - Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši Kovačeviću jer sam bila fan njegove muzike u doba kada su svi… »
"Pisala sam Saši Kovačeviću" Zoi otkrila detalje prepiske sa pevačem pa priznala: Rekao je ne, sada me je sramota

"Pisala sam Saši Kovačeviću" Zoi otkrila detalje prepiske sa pevačem pa priznala: Rekao je ne, sada me je sramota

Kurir 01.05.2024
Mlada pevačica Sara Šekularac poznatija kao Zoi, nedavno je govorila o svom posli, ali i starijem kolegi Saši Kovačeviću. - Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši Kovačeviću jer sam bila fan njegove muzike u doba kada… »

Vesti dana »