Povezane vesti
Pisala sam Saši Kovačeviću! Mlada pevačica priznala - "Rekao je ne, sada me je sramota"
Mondo 01.05.2024
Mlada pevačica Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, i sestričina Nataše Bekvalac, nedavno je govorila o svom novom albumu, ali i o starijem kolegi Saši Kovačeviću. Mlada pevačica Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, i sestričina Nataše Bekvalac, nedavno je… »
"Pisala sam Saši Kovačeviću" Zoi otkrila detalje prepiske sa pevačem pa priznala: Rekao je ne, sada me je sramota
Kurir 01.05.2024
Mlada pevačica Sara Šekularac poznatija kao Zoi, nedavno je govorila o svom posli, ali i starijem kolegi Saši Kovačeviću. - Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši Kovačeviću jer sam bila fan njegove muzike u doba kada su svi… »
Vesti dana »
Ilon Mask pozvao na ukidanje EU zbog kazne od 120 miliona evra izrečene Iks-u
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
(Foto, video) Evo kako je automobil završio na krovu kuće kod Ćuprije! Isplivao snimak vozila koje kao da je palo s neba: Vlasnik sedeo na kauču u trenutku udara
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Foto, video) Ušao sa kapuljačom, pogledao u telefon, pa ispalio čitav šaržer u njega! Evo kako je došlo do pucnjave na Novom Beogradu: Evo gde je Alibeg pobegao
Blic pre 14 minutajoš 4 povezane
Pali škaljarci u Beogradu! Bili na Interpolovoj poternici, uhapšeni u velikoj akciji policije
Blic pre 3 satajoš 1 povezana