Povezane vesti
Pisala sam Saši Kovačeviću! Mlada pevačica priznala - "Rekao je ne, sada me je sramota"
Mondo 01.05.2024
Mlada pevačica Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, i sestričina Nataše Bekvalac, nedavno je govorila o svom novom albumu, ali i o starijem kolegi Saši Kovačeviću. Mlada pevačica Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, i sestričina Nataše Bekvalac, nedavno je… »
"Pisala sam Saši Kovačeviću" Zoi otkrila detalje prepiske sa pevačem pa priznala: Rekao je ne, sada me je sramota
Kurir 01.05.2024
Mlada pevačica Sara Šekularac poznatija kao Zoi, nedavno je govorila o svom posli, ali i starijem kolegi Saši Kovačeviću. - Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši Kovačeviću jer sam bila fan njegove muzike u doba kada su svi… »
Vesti dana »

Oglasio se MUP o sukobima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Gađali su kamenicama, jajima i koristi pirotehniku"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Borba za opstanak na Kim: Delegacija Srpske liste razgovarala sa Trokazom o problemima Srba
Blic pre 1 satjoš 1 povezana