Povezane vesti
Stanje mi se drastično pogoršalo! Voditeljka hitno operisana, mesecima trpela nesnosne bolove
Mondo 01.05.2024
Ana Pendić je pre nekoliko godina imala težak oblik diskus hernije, a tokom ležanja u bolničkom krevetu najteže joj je pala razdovojenost od ćerke Sare. Ana Pendić je pre nekoliko godina imala težak oblik diskus hernije, a tokom ležanja u bolničkom… »
Stanje mi se drastično pogoršalo Voditeljka hitno operisana, mesecima trpela nesnosne bolove: Kasno shvatimo da je zdravlje…
Kurir 01.05.2024
Ana Pendić je pre nekoliko godina imala težak oblik diskus hernije, a tokom ležanja u bolničkom krevetu najteže joj je pala razdovojenost od ćerke Sare. Voditeljka "Paparaco lova" je mesecima trpela jake bolove, a, nakon što je magnentna rezonanca… »
"Stanje mi se odjednom drastično pogoršalo": Naša voditeljka je hitno operisana zbog velikog problema, mesecima je trpela…
Blic 01.05.2024
Ana Pendić je pre nekoliko godina imala težak oblik diskus hernije, a tokom ležanja u bolničkom krevetu najteže joj je pala razdovojenost od ćerke Sare. Voditeljka "Paparaco lova" je mesecima trpela jake bolove, a, nakon što je magnentna rezonanca… »
Vesti dana »

Informer tvrdi da je Vesić u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život
Beta pre 2 satajoš 74 povezane

Hitnoj pomoći u Vranju se javilo 18 osoba sa simptomima trovanja hranom
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima (RTS 1, 19.50)
RTS pre 52 minutajoš 38 povezanih

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije na kraju peta na EP u Beogradu
Morava info pre 1 satjoš 38 povezanih