Povezane vesti
Došle u parlament tip-top sređene! Pogledajte kako su se doterale ministarke buduće vlade Miloša Vučevića za današnju…
Kurir 01.05.2024
U Skupštini Srbije danas se održava sednica na čijem dnevnom redu je izbor Vlade i polaganje zakletve predsednika i članova Vlade. Ministarke koje će sedeti u Nemanjinoj 11 su se za ovu sednicu posebno uredile. Pogledajte za koje odevne kombinacije… »
Đurđević Stamenkovski: Počastvovana sam prilikom da služim svojoj zemlji kao ministarka
Politika 01.05.2024
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, koja je predložena za ministarku za brigu o porodici i demografiju u novoj Vladi Srbije, izjavila je danas da je „počastvovana prilikom da služi svojoj zemlji”. Ona je na televiziji… »
Đurđević Stamenkovski uoči sednice Skupštine o vladi: Uneću novu energiju, zahvalna sam na prilici da budem najmlađa…
Danas 01.05.2024
Milica Đurđević Stamenkovski, liderka Zavetnika i kandidatkinja za ministarku za brigu o porodici i demografiju, uoči današnje sednice Skupštine na kojoj će se raspravljati o novoj vladi, zahvaljuje se mandataru, Milošu Vučeviću, i predsedniku… »
Đurđević Stamenkovski: Počastvovana sam prilikom da služim svojoj zemlji kao ministarka
Beta 01.05.2024
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, koja je predložena za ministarku za brigu o porodici i demografiju u novoj Vladi Srbije, izjavila je danas da je "počastvovana prilikom da služi svojoj zemlji". Ona je na televiziji Pink… »
N1 Info 01.05.2024
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, koja je predložena za ministarku za brigu o porodici i demografiju u novoj Vladi Srbije, izjavila je da je "počastvovana prilikom da služi svojoj zemlji". Ona je na televiziji Pink… »
Đurđević Stamenkovski: Talas dekadencije koji dolazi sa Zapada je namerio da porodicu potpuno dezintegriše
NIN 01.05.2024
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, koja je predložena za ministarku za brigu o porodici i demografiju u novoj Vladi Srbije, izjavila je danas da je "počastvovana prilikom da služi svojoj zemlji". Ona je na televiziji Pink… »
Nedeljnik 01.05.2024
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, koja je predložena za ministarku za brigu o porodici i demografiju u novoj Vladi Srbije, izjavila je da je „počastvovana prilikom da služi svojoj zemlji“. Ona je na televiziji Pink… »
Novi magazin 01.05.2024
Milica zavenica nova je ministarka za brigu o porodici i demografiju! Evo koja je bila njena najveća i najvažnija bitka u…
Kurir 01.05.2024
Milica Đurđević Stamenkovski, koja je i predsednica Srpske stranke Zavetnici, u novoj vladi biće na čelu Ministarstva za brigu o porodici i demografiju. Rođena je 1990. godine u Beogradu, a odrasla je u Kaluđerici. Završila je Prvu beogradsku… »
Vesti dana »
Anja (24) nije izdržala Mlada sportistkinja umrla 17 dana nakon tragedije u Novom Sadu: Njene povrede bile su izuzetno teške, borila se hrabro (foto)
Kurir pre 24 satajoš 100 povezanih
SAD dozvolile Ukrajini da koristi dalekometno oružje protiv Rusije, navode mediji
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 58 povezanih
Njemačka opozicija optužila Scholza da podstiče rusku propagandu
Al Jazeera pre 16 satijoš 6 povezanih
Stojković: Ne postoji važnija utakmica od Danske, spremno je dočekujemo
Politika pre 1 satjoš 46 povezanih