Povezane vesti

Vesić: Zahvalan sam na šansi da ponovo budem ministar građevinarstva VIDEO

Vesić: Zahvalan sam na šansi da ponovo budem ministar građevinarstva VIDEO

B92 01.05.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je zahvalan predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, mandataru Milošu Vučeviću i SNS na predlogu da u novoj vladi ponovo obavlja tu funkciju. Vesić je istakao da će se truditi da… »
Vesić: Zahvalan sam na šansi da ponovo budem ministar, trudiću se da je opravdam

Vesić: Zahvalan sam na šansi da ponovo budem ministar, trudiću se da je opravdam

NIN 01.05.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je zahvalan predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, mandataru Milošu Vučeviću i Srpskoj naprednoj stranci (SNS) na predlogu da u novoj vladi ponovo obavlja tu funkciju… »
Vesić: Samo ove godine treba da se završi 166 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica

Vesić: Samo ove godine treba da se završi 166 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica

Telegraf 01.05.2024
Očekuje se da ćemo već do kraja godine imati prve vozove koji će krenuti prugom Novi Sad - Subotica. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je zahvalan predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, mandataru Milošu… »

Vesti dana »

Broj poginulih u poplavama u Nepalu povećan na 332

Broj poginulih u poplavama u Nepalu povećan na 332

Insajder pre 2 minutajoš 65 povezanih
U Gornjem Milanovcu 14 sela bez vode zbog pucanja magistralnog cevovoda

U Gornjem Milanovcu 14 sela bez vode zbog pucanja magistralnog cevovoda

Serbian News Media pre 47 minutajoš 26 povezanih
Preminuo haški osuđenik Ratko Mladić

Preminuo haški osuđenik Ratko Mladić

Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 22 povezane
Oglasila se Zvezda oko situacije sa Đurišićem

Oglasila se Zvezda oko situacije sa Đurišićem