Повезане вести
Милојевић: Значило би нам да на Маракани буде што више навијача
Политика 01.05.2024
Значило би нам да на Маракани буде што више навијача, као и увек. Немам дилему да ће публика доћи у великом броју, изјавио је данас тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић уочи меча са ТСЦ-ом из Бачке Тополе. Фудбалери… »
Зашто бих причао о "сила бога не моли"? Милојевић о чувеној изјави Жарка Лазетића!
Мондо 01.05.2024
Тренер Црвене звезде није желео да продуби конфликт, већ је говорио о поштовању ривала и Жарка Лазетића. Тренер Црвене звезде није желео да продуби конфликт, већ је говорио о поштовању ривала и Жарка Лазетића. Црвена звезда се… »
Милојевић о „сила Бога не моли, али Бог силу не воли“
Спорт клуб 01.05.2024
ТСЦ је у четвртак гост на Маракани (19.00), а после претходног дуела клуба из Бачке Тополе са Црвеном звездом велику пажњу изазвала је констатација тренера Жарка Лазетића да "сила Бога не моли, али Бог силу не воли". Владан… »
Милојевић одговорио лазетићу: ‘Нисам разговарао са њим, није то питање за мене!’
Хот спорт 01.05.2024
На корак су од нове титуле. Фудбалери Црвене звезде сутра од 19 часова дочекују ТСЦ на Маракани у оквиру трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије, а о значају тога да на стадиону буде што више навијача говорио је шеф стручног штаба… »
Милојевић одговорио Лазетићу: "Не знам шта је тиме хтео да каже"
Спортске.нет 01.05.2024
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да није прочитао коментар Жарка Лазетића уочи сутрашње утакмице са ТСЦ. После два везана дербија за Црвену звезду, уследио је меч са Војводином, а сада је на реду још… »
"Гајим симпатије према њему!" Владан Милојевић о оштрој изјави тренера ривала, али и мечу који Звезди може да донесе титулу…
Вечерње новости 01.05.2024
Фудбалери Црвене звезде у четвртак од 19 часова дочекују ТСЦ на Маракани у оквиру трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије, а о значају тога да на стадиону буде што више навијача говорио је шеф стручног штаба актулчног првака Владан… »
Зна Миле зашто Вучић: Битно је да не изгубимо од Енглеске и Словеније на Еуро 2024
Председник Србије Александар Вучић присуствује свечаном отварању радова на Националном стадиону у Сурчину, а незаобилазна тема са гостима био је фудбал и наредно Европско првенство у Немачкој. Фото: Тањуг Србија ће након 24… »
Вучић о Влаховићу: Гледао сам га са Вуканом, страшно је амбициозан
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучин у Сурчину обилази радове на пројекту ЕКСПО 2027, као и почетак радова на Националном стадиону у Сурчину. Фото: АП Председник Вучић говорио је о Душану Влаховићу, нападачу Јувентуса и… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 46 минутајош 9 повезаних
ФТ: Трамп пожурује Зеленског да одговори на понуђени мировни споразум; Сирски: Војска и даље у Покровску
РТС пре 11 минутајош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана