Povezane vesti
Peva mu, on ne skida osmeh sa lica: Aleksandra Mladenović dovela novog dečka na nastup, prišla njegovom stolu pa mu posvetila…
Blic 01.05.2024
Aleksandra Mladenović sinoć je nastupila na jednom splavu, a na nastup je došao i njen novi dečko Darko Dobričanin. Darko je sedeo sa prijateljima za stolom u ćošku lokala, a Aleksandra je nekoliko pesama posvetila njemu. Ona je u jednom trenutku… »
Aleksandra Mladenović nasred nastupa zapevala dečku: On nije skidao pogled sa nje, a ova pesma mu je izmamila osmeh
Kurir 01.05.2024
Aleksandra Mladenović sinoć je nastupila na jednom splavu, a mnogi su se iznenadili kada je s njom došao i njen dečko Darko Dobričanin. Tokom čitave večeri Darko je sedeo sa svojim prijateljima za jednim stolom u ćošku lokala, dok je Aleksandra pevala i… »
Vesti dana »
Vučić: Bićemo jedna od vodećih zemalja u Evropi po privrednom rastu u narednih 5 godina
RTV pre 39 minutajoš 32 povezane
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere onlajn
Jugmedia pre 59 minutajoš 21 povezana
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 17 povezanih