Povezane vesti
Haris Džinović se oglasio nakon priče da ima novu devojku koja liči na Melinu
Nova 01.05.2024
Haris Džinović oglasio se nakon i povodom priče da je uplovio u vezu sa 15 godina mlađom ženom. Kako se priča, reč je o ženi koja navodno mnogo liči na Melinu, ali pevač tvrdi da to – nije istina. „Odakle oni znaju da li sam ja našao… »
Svi bruje o vezi Harisa Džinovića sa novom devojkom, a evo sa kim je Melina u ljubavi: "Obasipa je skupocenim poklonima…
Blic 01.05.2024
Nakon 22 godine braka razveli su se Melina i Haris Džinović. Dok modna kreatorka uživa u ljubavi sa biznismenom, navodno i pevač ima novu ljubav. Modna kreatorka je napustila vilu na Senjaku u kojoj je živela sa pevačem i njihovo dvoje dece - sinom… »
"Kažem Kanu: 'Devojke se po danu love! On me zove i kaže - Jao tata, kakav si ti lav"': Haris Džinović otkrio kako savetuje…
Blic 01.05.2024
Pevač Haris Džinović se nedavno nakon 22 godine razveo od supruge Meline Džinović. Kako su pisali mediji, nakon razvoda Melina je u vezi sa biznismenom, dok je navodno i Haris Džinović našao devojku koja je 15 godina mlađa od njega. Deca, Kan i… »
Vesti dana »
Habek: Trampovu najavu uvođenja carina treba shvatiti ozbiljno
Vesti online pre 21 minutajoš 30 povezanih
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 39 minutajoš 17 povezanih
Lazović o incidentima u Skupštini: Videla se politička kriza u kojoj se država nalazi
Blic pre 51 minutajoš 8 povezanih
Lavrov: NATO je objavio prave namere – prešli su svaku granicu pristojnosti
Vesti online pre 1 satjoš 7 povezanih