Повезане вести
Почиње изградња националног стадиона у Сурчину
Политика 01.05.2024
Првог маја 2024. године почиње изградња Националног стадиона, по свим стандардима Фифе и Уефе. Такође су отпочели и радови на изградњи комплекса ЕКСПО 2027. Церемонији су присуствовали председник Александар Вучићи и први човек… »
Вучић: Срећан сам што градимо овакву лепотицу
ИндексОнлине 01.05.2024
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је срећан што се гради “фудбалска лепотица” – нови национални стадион. Он је на церемонији почетка радова на изградњи стадиона рекао да смо сањали велике снове и… »
Вучић: Финале Лиге Европе 2027. на Националном стадиону
Бујановачке 01.05.2024
Бујановац, Београд, 1. мај 2024. (Фото снимак екрана)- Финале Лиге Европе 2028. играће се на Националном стадиону у Београду, најавио је председник Србије Александар Вучић новинарима током обиласка почетних радова на изградњи… »
Вучић: Срећан сам што ћу угостити председника Кине, великог пријатеља Србије
ИндексОнлине 01.05.2024
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је веома срећан и поносан што ће угостити председника Кине Си Ђинпинга 7. и 8. маја, који је, како је истакао, велики вођа и велики пријатељ Србије. Председник је… »
Финале Евролиге 2028. у Београду
Недељник 01.05.2024
Изградња Националног стадиона званично почела у Сурчину, председник Вучић најавио да ће народ бирати званично име, као и да је већ договорено да финале Лиге Европе 2028. буде на њему Председник Србије Александар Вучић током… »
Вучић: Финале Лиге Европе 2028. године на Националном стадиону у Сурчину
Радио сто плус 01.05.2024
А пост схаред би Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) Вучић је новинарима, приликом обиласка радова који су почели на том стадиону, рекао да ће грађани одлучити какво ће бити име националног стадиона. “Ја сам мислио да се зове… »
Вучић: Срећан сам што ћу угостити председника Кине, великог пријатеља Србије
Телеграф 01.05.2024
Он је, истакао је Вучић, велики пријатељ Србије. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је веома срећан и поносан што ће угостити председника Кине Си Ђинпинга 7. и 8. маја, који је, како је истакао, велики вођа и… »
Вести дана »
Детаљи пребијања тинејџера у Новом Саду: Пао док је бежао, хулигани га претукли бејзбол палицама
Телеграф пре 1 сатјош 33 повезане
Потписан меморандум о сарадњи на пројекту реверзибилне хидроелектране Ђердап 3
Наслови.аи пре 5 минутајош 27 повезаних
Сазнајемо! Ево када Цеца иде у Севиљу Са нестрпљењем очекује сусрет са унуком Илијаном
Блиц пре 14 минутајош 23 повезане