Povezane vesti
Pevaču umro neko jako blizak! Potresnom objavom saopštio tužne vesti: Zašto ti brate moj?
Kurir 01.05.2024
Pevač Emir Habibović objavio je potresnu poruku na društvenoj mreži Instagram. On se oglasio i otkrio javnosti da je izgubio važnu osobu. - Zašto ti, brate moj? Zašto? Voli te brat - napisao je Emir uz fotografiju mladića i dodao: - Sada ste… »
Pevaču Emiru Habiboviću iznenada umro brat (30): "Zašto ti, zašto? Voli te brat"
Blic 01.05.2024
Pevaču Emiru Habiboviću preminuo je brat, a tužne vesti je podelio na društvenim mrežama gde se i oprostio od njega emotivnom porukom. Brat Emira Habibovića, Elvis iznenada je preminuo, dok se pevač emotivnom porukom uz fotografije oprostio od… »
Emir Habibović objavio da mu je umro brat: "Nije trebalo ovako, nije..."
Telegraf 01.05.2024
- Sada ste zajedno, braćo moja. Molim uzvišenog da vam podari dženet. Nije trebalo ovako nikako, nije - napisao je pevač. Domaći pevač Emir Habibović objavio je na Instagramu da je izgubio brata. - Zašto ti, brate moj? Zašto? Voli te brat -… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Rektorat i fakultete na Studentskom trgu: Blokada do ispunjenja svih zahteva (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 40 povezanih
"Pokušaj hibridnog rata": Kome ide u prilog eksplozija na kanalu kod Zubinog Potoka i hoćemo li saznati rezultat istrage
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Nakon optužbi premijera: Skup podrške učenicima i nastavnicima u N. Sadu
Al Jazeera pre 2 satajoš 24 povezane
Zbog izmena Krivičnog zakonika u štrajku advokati iz Beograda, Niša, Kragujevca i Šapca
Vreme pre 1 satjoš 20 povezanih