Povezane vesti
"Nisam pokvarena i smrdljiva kao on": Dara Bubamara se ne smiruje, ponovo žestoko izvređala Slobu Radanovića:"Kakve su to…
Blic 01.05.2024
Pevačica Dara Bubamara otkrila je kako je zaradila prvi novac i istakla da sebe smatra "ženom radnikom", te da sebe smatra simbolom za Praznik rada. - Prvi maj je praznik rada, a ja, kao samostalna žena koja radi toliko godina, istinski sam simbol… »
"Nisam smrdljiva kao on" Dara Bubamara oplela po Slobi Radanoviću nikad gore, pa otkrila tajnu iz 1992. godine
Kurir 01.05.2024
Pevačica Dara Bubamara otkrila je kako je zaradila prvi novac i istakla da sebe smatra "ženom radnikom", te da sebe smatra simbolom za Praznik rada. - Prvi maj je praznik rada, a ja, kao samostalna žena koja radi toliko godina, istinski sam simbol… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Kijev: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Kremlj: U Evropi nema jedinstva o slanju trupa u Ukrajinu
RTS pre 56 minutajoš 1 povezana
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 11 satijoš 1 povezana