Povezane vesti
"Nisam smrdljiva kao on" Dara Bubamara oplela po Slobi Radanoviću nikad gore, pa otkrila tajnu iz 1992. godine
Kurir 01.05.2024
Pevačica Dara Bubamara otkrila je kako je zaradila prvi novac i istakla da sebe smatra "ženom radnikom", te da sebe smatra simbolom za Praznik rada. - Prvi maj je praznik rada, a ja, kao samostalna žena koja radi toliko godina, istinski sam simbol istog… »
"Nisam pokvarena i smrdljiva kao on": Dara Bubamara se ne smiruje, ponovo žestoko izvređala Slobu Radanovića:"Kakve su to…
Blic 01.05.2024
Pevačica Dara Bubamara otkrila je kako je zaradila prvi novac i istakla da sebe smatra "ženom radnikom", te da sebe smatra simbolom za Praznik rada. - Prvi maj je praznik rada, a ja, kao samostalna žena koja radi toliko godina, istinski sam simbol istog… »
Vesti dana »

FOTO Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 3 satajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 24 povezane

Protest i incidenti ispred prostorija SNS-a u Zemunu i Novom Beogradu
NIN pre 3 satajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 32 minutajoš 79 povezanih

Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
Insajder pre 22 minutajoš 15 povezanih