Povezane vesti
Dragan Marković: I ovi iz OEBS-a i iz ODIHR-a bi u Srbiji glasali za stranke vladajuće koalicije
Politika 01.05.2024
„Gospodine Vučeviću čestitam Vam na podnesenom ekspozeu koji je bio takav da se svaki građanin Srbije prepoznao. Vi niste rekli „ovo ćemo videti”, „za ovo neko treba da mi javi” i „za ovo nisam siguran”. Ja i Jedinstvena Srbija smo sigurni da će ovaj… »
Palma: I ovi iz OEBS-a i iz odihr-a bi u Srbiji glasali za stranke vladajuće koalicije
Telegraf 01.05.2024
"Najvažniji je ekonomski napredak jedne države i nijedan pojedinac iz opozicije ne može da zaustavi napredak Srbije, koja je danas politički stabilna, ekonomski sigurna, kurs evra miruje, a gas i struja su najjeftniji u Evropi", istakao je Palma… »
Vesti dana »

Andrej imao samo jednu želju, ovo tražio roditeljima, taške pustio suzu! Viki Miljković sa suprugom i sinom pred početak punoletstva (video)
Kurir pre 23 minutajoš 37 povezanih

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Mirovni plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 8 minutajoš 35 povezanih

Lekornu se obratio naciji nakon što je dao ostavku: "Bio sam spreman na kompromis, uvek svoju zemlju treba da stavljate ispred vlastite partije"
Kurir pre 4 satijoš 43 povezane

Kamion probio ogradu na auto-putu kod Maradika, normalizovan saobraćaj ka Novom Sadu nakon prekida
RTS pre 3 satajoš 35 povezanih