Povezane vesti
Borelj: Rafa ne sme biti napadnuta
B92 01.05.2024
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je danas da partneri Izraela i susedne zemlje dele jedinstveni stav da grad Rafa na jugu Pojasa Gaze ne sme biti napadnut. On je pozvao izraelsku vladu da se konstruktivno… »
Borelj: Rafa ne sme biti napadnuta, pozivam Izrael da se uključi u mirovni proces
Insajder 01.05.2024
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je 1. maja da partneri Izraela i susedne zemlje dele jedinstveni stav da grad Rafa na jugu Pojasa Gaze ne sme biti napadnut i pozvao izraelsku vladu da se konstruktivno uključi u… »
Borelj: Rafa ne sme biti napadnuta, pozivam Izrael da se uključi u mirovni proces
Vesti online 01.05.2024
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je danas da partneri Izraela i susedne zemlje dele jedinstveni stav da grad Rafa na jugu Pojasa Gaze ne sme biti napadnut i pozvao izraelsku vladu da se konstruktivno uključi u… »
RTV 01.05.2024
BRISEL - Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je danas da partneri Izraela i susedne zemlje dele jedinstveni stav da grad Rafa na jugu Pojasa Gaze ne sme biti napadnut i pozvao izraelsku vladu da se konstruktivno… »
Vesti dana »

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

I organska proizvodnja po novim pravilima: Strože kontrole i obavezna registracija
Ekapija pre 58 minutajoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 8 minutajoš 66 povezanih

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 3 satajoš 22 povezane

Mićin: Niko neće zaustaviti razvoj Novog Sada, nadam se povratku opozicije u okvir institucija
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih